ЗАЛОВИХА ТРИМА КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ, КРАЛИ ОТ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ

0
737

Трима мъже, извършили две кражби от търговски обекти в Добрич, са заловени от органите на реда в събота, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Около 8.55 часа е получен сигнал за задигната охранителна камера от търговски обект по ул. „Христо Ботев”. Извършителят – криминално проявеният М. С. /27/ от Добрич, е задържан при последвалите оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия е установен извършителя на деянието. Задържан е за срок от 24 часа с полицейска мярка. Камерата е установена и иззета по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство.
Криминално проявени са и авторите на кражба на козметични продукти, извършена същия ден от търговски обект по ул. “Калиакра”. За престъплението е съобщено в полицията в 16.45 часа. Крадците – Ж. Ж. /33/ и А. Т. /37/, са заловени при последвалите оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия. Задържани са с полицейска мярка за срок от 24 часа. Козметичните продукти са установени и иззети по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство. НДТ