учителкаВторият баща на момичето ги заловил по време на акта в спалнята на тийнейджърката

Учителка по танци прелъстила своя ученичка, била хваната гола в леглото с жертвата и сега влиза в затвора за 26 години, информира “Сън”. 41-годишната Лорън Дебенедета имала сексуални отношения с 15-годишното момиче в продължение на няколко седмици в студиото Haven Dance във Флорида през 2016 г.

NEW YORK, NY – OCTOBER 24: Jenny Lauren and Jerry Lauren attend an evening with Ralph Lauren hosted by Oprah Winfrey and presented at Lincoln Center on October 24, 2011 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Ralph Lauren)

Вторият баща на момичето ги заловил по време на акта в спалнята на тийнейджърката. Той дошъл да я провери, защото преди това казала, че е болна и си останала вкъщи.

Съдебните документи показват, че Дебенедета се е обадила на ученичката, питайки дали може да дойде, след като научила, че тя остава вкъщи. Жертвата казала на полицията, че връзката започнала веднага щом тя стартирала уроци в студиото.

По време на изслушванията в съда е станало ясно, че Дебенедета се е обаждала и канила тийнейджъра в офиса си по време на час като я „целувала по устата“ и „докосвала интимните й части“.

Било разкрито също така, че учителката по танци е дала телефон на ученичката, за да могат да си обменят лични съобщения. Момичето е разказало, че двете са правили секс в дома й, в къщата на Дебенедета и в студиото за танци.

Дебенедета е призната за виновна по четири обвинения и съдът е постановил тя да престои 26 години зад решетките. След този период  тя ще бъде на петгодишна пробация за сексуални престъпления.

Дебенедета основава студиото през 2013 г. То бе закрито малко след ареста.

https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST