Жени споделят сексуалните си фантазии с Джилиан Андерсън

0
802

Актрисата Джилиан Андерсън (54) покани жени от цял ​​свят да й изпратят анонимно своите сексуални фантазии. Тя сподели видео в Instagram със своите последователи и обяви, че започва мащабно изследване за жените и секса.

„Като жени ние знаем, че сексът е повече от обикновен секс. Много от нас не говорят за това. Нашите най-дълбоки и съкровени страхове и фантазии остават заключени в нас. Докато някой не дойде с ключа“, каза Джилиан във видеото.

Тя добави, че има решение за жените. „Е, ето ви ключа. Аз съм уредник на книгата с вашите анонимни писма до мен. Книга, която изследва какво жените мислят за секса, защото сексът е женственост и майчинство, изневяра и експлоатация, съгласие и уважение, справедливост и егалитаризъм, любов и омраза, удоволствие и болка. Помогнете ни да създадем революционна книга за сега и за бъдещите поколения, като ми напишете писмо, което започва със Скъпа Джилиан“ – написа актрисата.

Припомняме, че Андерсън стана известна през 90-те години на миналия век с ролята си на агентката Дейна Скъли в “Досиетата Х”, а в момента играе секс терапевт в сериала на Netflix “Сексуално образование”.