В Австралия жена отиде в публичен дом със съпруга си и поиска възстановяване на парите, които той е похарчил за проститутки

Австралийката се появи в публичния дом на Пентагона в Голд Коуст и призова служителите да дадат обяснение за парите, похарчени от съпруга й. Отбелязва се, че мъжът е прекарал седем часа в заведението, през които е използвал услугите на две проститутки.

За първия час в публичния дом посетителят платил в брой, тъй като не искал жена му да разбере за похожденията му. По-късно започнал да използва банкова карта. Той оставил общо шест хиляди австралийски долара в публичния дом.

Австралийката, която научила за похарчената крупна сума, разказала на управителя на заведението Сузане Пфайфър, че съпругът й бил в състояние на алкохолно и наркотично опиянение и не помни да е посещавал публичния дом.

Мениджърът на свой ред каза, че съдейки по записите от камерите за наблюдение, посетителят е бил трезвен и е платил за услугите на секс работници по собствено желание.

Въпреки това австралийката сметна цените за услугите за твърде високи и започна да твърди, че съпругът й е бил ограбен.

Според управителя същността на конфликта е само в отношенията между посетителя и съпругата му. Тя отбеляза, че не знае дали агресията на австралийката е свързана с посещението на съпруга й в публичния дом или с големите му разходи.

„Това не е наш проблем. Ние управляваме легален бизнес и това беше правна услуга с правна такса. Той знаеше какво прави, просто го хванаха“, казва Пфайфър./jenata.blitz.bg