Една домакиня от Австралия реши да покаже как изглежда килера й и пусна снимка в социалната мрежа на него. Е, две години по-късно тази снимка всъщност докара на гордата майка милиони.

Австралийката Даяна Фостър е майка на две деца. Тя е от жените, които са се отдали на семейството и домакинската работа и няма кой знае колко време за себе си. Веднъж Даяна реши да сподели в социалната мрежа снимка на килерчето си, в което царуваше идеален ред. Тайната й е че слагала етикети на всичко. Именно след като погледна снимката, Даяна реши да започне да произвежда такива етикети и да ги продава. Когато тя започва бизнеса си е просто майка на две деца, която си мисли, че може да изкара малко допълнителни пари с тези етикети. Е, близо две години по-късно тя вече е натрупала повече от милион, благодарение на идеята си.

През първата година Даяна не е имала много време за семейството си. Година след това мъките й обаче се изплатиха. Надписите й буквално се разпродават. Освен стикерите й, тя започнала да произвежда и кутии за съхранение на вещи. Търсенето им също е огромно.

Даяна признава, че след като бизнесът й потръгнал, много хора са се опитали да й откраднат идеята, но сега вече тя има екип от адвокати, които се грижат за тези дела.

„Нямам против, че идеите ми вдъхновяват някой да направи нещо подобно. Когато го измислих обаче, те просто започнаха да ме копират. Помня колко трудно ми беше да пробия и колко труд инвестирах във всичко. Просто не е честно”, казва тя. https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  5. БЪЛГАРИТЕ
  6. РИБОЛОВ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  10. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  11. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА