Специални цени предлага 5-звездния Фламинго Гранд Хотел и СПА за гостите, които го изберат за своята есенна ваканция. Възможности за настаняване с или без изхранване, СПА и спортове са част от предложенията за по-студентите месеци.

От 15 октомври до 22 декември ще важат специалните цени за настаняване, като гостите имат възможност да изберат дали да резервират само студио в хотела или да се възползват от възможността за закуска, обяд и вечеря на бюфет маса.

В цената е включено използването на 25-метров плувен басейн с минерална вода, сауна, калдариум, парна баня, СПА басейн с минерална вода в Elements SPA, както и 20% отстъпка за всички СПА процедури. Анимационна програма за деца, безплатна библиотека, тенис на маса, скуош, волейбол и футбол на плажа, както и тихи игри са само част от безплатните за гостите възможности за свободното време.

Срещу допълнително заплащане гостите могат да посещават училище по плуване, да яздят кон на плажа или в манеж, да си наемат велосипеди, да играят тенис на корт в Многофункционалната спортна зала, както и да посетят ледената пързалка Black Sea Arena в село Кранево с безплатен транспорт от и до хотела.
През зимния период входът и паркирането в Албена за гости на Фламинго Гранд Хотел и СПА, както и за клиенти на училището по плуване Grand Swimming Trainers е безплатен.

Албена привлича гостите през зимния период с възможностите за разходка край 3,5-километровия плаж, с чистия въздух край морето, със съхранената природа и с приветливият екип, готов да накара всеки гост на комплекса да се почувства у дома си.

Виктория СИМЕОНОВА