Ема Стоун лъсна гола във ВИДЕО 18+, прави брутален секс

0
458

  • Срамът беше адски наркотик за мен. Мисля, че може би заради мястото, където бях отгледана като лутеранка, признава тя

Новият филм на Ема Стоун Poor Things й помогна да преодолее „срама“, който изпитваше от голотата на екрана.

През цялата си холивудска кариера Ема всъщност отказва да снима голи сцени от страх от мнението на баща си. Въпреки това, Стоун успя да се отърве от „срама“, свързан с това да бъде гола на големия екран и се съоблече за филма, който ще излезе през 2024 година.

Във филма Ема играе Бела Бакстър, млада жена, която е върната от мъртвите от луд учен. Тя преминава през редица сексуални срещи, докато успява да си проправи път през новия си живот.

Сексуалните сцени на Стоун включват момент, в който Бела използва ябълка като секс играчка и също така се съблича с колегата си Марк Ръфало. Двамата сменят редица диви пози по време на палавата си игра.

Филмът е описан като улта еротичен, но и един от най-безсмислените филми, които феновете ще могат да гледат през 2024 година.

Все пак Ема казва, че е научила много от героинята си Бела, включително как да се освободи от някои религиозни идеи, с които е отгледана.

„Срамът беше адски наркотик за мен. Мисля, че може би заради мястото, където бях отгледана като лутеранка, ми беше вменено какво е правилно и какво е грешно. За много неща се чувствах виновна или се срамувах“, признава Стоун.

„През последните години все се питах защо вярвам в тези неща“, казва тя и споделя, че родителите й винаги са я подкрепяли, но тя не смеела да снима еротични сцени от страх какво ще си помислят.

„Баща ми би ме убил, ако позирам гола. Няма да иска да говори с мен отново, а аз го обичам“, споделя тя.

Сега, за Poor Things, може би най-централната тема е сексът и голотата: „Сексът е един от аспектите на всичко, което Бела преживява, защото има пътуване, има танци, има храна, има политика, има концепция за пари, но със секса, с откриването на удоволствието, мисля, че в началото е чисто удоволствие и след това се развива.“

https://blitz.bg/