ЕВРОПЕЙСКАТА ПАРТИЯ НАБИРА ДОБРОВОЛЦИ

0
1045

Европейска партия Волт официално стартира своята кампания за набиране на доброволци, които да се включат активно в кампанията за европейските избори.

Като носител на новия заряд в българската и европейска политика, търсим точните и мотивирани хора, които да предадат импулса на останалата част от обществото – се казва в разпространено чрез медиите обръщение от ръководството на партията. – Вярваме, че благодарение на общите усилия можем да бъдем силна държава в силен Европейски съюз, което ще доведе до достоен стандарт на живот и добри доходи. Всеки, който е активен и про-европейски насочен гражданин и иска да помогне за промяната на България и Европа, е добре дошъл в редиците на Волт, независимо на каква възраст е и колко време може да отдели!

Доброволците ще се занимават предимно с организация на събития и представяне на каузите на партията пред гражданите. Това ще им даде ценен опит в организирането на събития, сертификат за осъществената дейност, работа в екип с млади и енергични хора с европейско мислене и възможност да се запознаят отблизо с начините на правене на политика и отстояване на гражданска позиция.

* Европейска партия Волт е създадена от младите Андреа Венсон (Италия) и Деймиан Бослагер (Германия), а лидер за България е Настимир Ананиев, председател на транспортната комисия в 43-то Народно събрание.

За кратко време Волт се разрасна като политическо движение с хиляди членове във всяка европейска държава и 12 регистрирани партии в Германия, България, Италия, Холандия, Франция, Испания, Швеция, Австрия, Белгия, Люксембург, Великобритания и Португалия. Основна цел пред партията е формиране на собствена група в Европейския парламент, за което са нужни 25 депутати от 7 страни. По този начин представителите на Волт ще участват пълноценно и активно при вземането на важни решения за съюза и ще отстояват принципите си.

Членовете на партията в България са  работещи хора, експерти и студенти, които вярват в идеята за силен Европейски съюз. Повече от 60% от нашите членове никога не са били част от политически проекти, а средната възраст е 35 години.

Бъди активен и се присъедини към промяната! – се казва още в обръщението.

Всеки, които желае, може да се запише на volt@voltbulgaria.org