ЕВА МАЙДЕЛ В ДОБРИЧ: 2/3 ОТ ИЗНОСА НИ Е ЗА ЕС, КОЕТО ДОКАЗВА ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА ПРОДУКЦИЯТА НИ

0
1970

 

„Твърдението, че вече нищо не се произвежда у нас, е лъжа. Данните показват, че у нас се приозвежда в пъти повече и много по-качественени стоки и услуги, отколкото преди 20-30 години. Две-трети от износа е за държавите от ЕС. Затова не е изненадващо, че всеки предприемач в България, с когото разговарям, заявява, че Европейският съюз е най-доброто място за развитие на бизнеса му и най-бързият и сигурен път към увеличаване на доходите на работещите. А сред кандидатите за европейските избори няма по-голям гарант, че България ще продължи по европейския си път на развитие и интеграция от екипа на ГЕРБ.“ Това заяви кандидатът за евродепутат на ГЕРБ Ева Майдел по време на срещи с предприемачи и работници в Добрич.

„Вотът на 26 май е важен, защото залогът е стабилността на държавата и развитието ни занапред, усвояването на 18 млрд. лева от европейските фондове, които се очаква да бъдат заделени за България за следващия програмен период“, заяви народният представител от ГЕРБ и областен координатор вицеадмирал Пламен Манушев.

„От изключително значение е българските представители в Европейския парламент да бъдат подготвени. Да знаят какво и как могат да постигнат, за да достигне европейската солидарност до всеки жител и на най-малкото населено място у нас. Именно такива са кандидати за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС“, посочи народният представител Даниела Димитрова.

„Област Добрич има потенциал за още по-голямо развитие на индустрията и европейските средства могат да помогнат на местните предприемачи. Затова е важно хората да подкрепят кандидатите, който имат най-голям опит, авторитет и качества, за да привлекат повече средства по европейските фондове и финансови инструменти на Европейския съюз“, допълни Ева Майдел по време на срещите си с граждани в Добрич, Каварна и с. Царевец.

Купуването и продаването на гласове е престъпление