ДОБРУДЖА 07 ПЪТУВА НА 5 ДЕКЕМВРИ ЗА ФИНЛАНДИЯ

0
792

Мъжкият отбор на Добруджа 07 (Добрич) победи Славия (София) с 3-0 гейма, но това не донесе промяна за тима в класирането на Суперлигата. Все пак добруджанци са вече е само на точка от третия в таблицата – Пирин ( Разлог) и на две от лидерите – ЦСКА и Монтана, които имат по 19 точки.

Във вторник, 29 ноември,  ще се изиграе междинен  кръг, а момчетата на Мирослав Живков имат тежката задача да се изправят срещу Монтана като гости, съобщава радио Добруджа. От там добавят, че ръководството на тима в лицето на президента Галин Господинов е заявил, че очаква интересен мач с надеждата играчите да са в кондиция и да се получи добър волейбол. Той обясни също така каква е програмата на добруджанци за предстоящата в началото на декември среща с финландския Хурикаани от Лоймаа в турнира за Купата на ЦЕВ. Добруджа ще пътува на 5 декември за Финландия, тренира на следващия ден, 6 декември, а самият мач е на 7 декември от 18.30 часа българско време.
Финландският отбор ще пристигне за срещата –реванш на 20 декември във Варна, тъй като Добруджа отново ще домакинства във Двореца на културата и спорта на 22 декември от 20 часа. При всички случаи мачът ще се предава по телевизия, но се правят уточнения по коя точно. На този етап не е ясно дали ще бъде възможно българска телевизия да предава първата среща от Финландия. Тези разяснения направи президентът Галин Господинов. НДТ