Бранимир Пенчев, живущ в бл. 15 на квартал „Добротица“, опита да повдигне духа на добричлии с терасено парти, полицията обаче спря доброто му намерение. Младият мъж изкара на терасата мощната си професионална уредба и в продължение на две вечери спретна дискотека за съкварталците си от близките жилищни сгради. Хората излязоха на своите балкони, пяха, танцуваха и поне за час забравиха тежките новини, изолацията, епидемията и ограниченията. Бранимир, известен като Боби Б., определи разпускането като „Корона вирус антидот“ и „Диско парти „Добротица презънтс“.

Диджеят заложи на българската музика, утвърдени хитове и парчета, повлияни от фолклора ни.

Нестандартната дискотека просъществува само две вечери. На втората вечер полицаи посетили жилището на Боби. Било по сигнал, обяснили униформените. Диджеят нарушавал обществения ред. Нищо, че часът беше малко преди 21.

Клипът с българската музика от терасата на Бранимир, пуснат в социалната мрежа, обиколи цялата държава и пожъна само харесвания и положителни коментари.

Значи може комшиите да ми дънят с чукове и дрелки до 22 часа, а не може да се слуша хубава музика, негодуваха масово добричлии и разпространиха клипче от Палма де Майорка, където в условията на пандемията униформени полицаи с три автомобила спряха в една уличка, слязоха от колите с китари и запяха популярна песен, а хората от балконите ръкопляскаха и пяха заедно с тях. НДТ