Великобританецът Антъни Джошуа за съжаление надигра тотално българина Кубрат Пулев и вторият път при опита на Кобрата да вземе световните титли в тежка категория. Джошуа нокаутира Кубрат Пулев в деветия рунд след брутално дясно кроше, което не остави никакви шансове на българина, който отстъпваше сериозно в резултата до момента.

Българинът подобри представянето си много на фона на боя с Владимир Кличко преди 6 години, но в осем от деветте рунда Джошуа имаше своето предимство.

Кубрат получи втори шанс да се превърне в първия българин световен шампион при професионалистите, като в битката бяха заложени поясите на Световната боксова организация (WBO), Световната боксова асоциация (WBA) и Международната боксова федерация (IBF). Всички те в момента са притежание на Антъни Джошуа.

Рунд 9

Приказката свърши. След четири ъпъркъта в главата на Кобрата, той остана на краката си. Нов ъпъркът и Кубрат падна на ринга, като се изправи веднага, но дясно кроше и Кубрат легна вече на земята,след като носът му бе разбит – нокаут!

Рунд 8

Джошуа заби дясно кроше и още два леви прави в тялото на съперника, но рундът беше с по-скоро поделено надмощие на ринга.

Рунд 7

Англичанинът опита ъпъркъти, но българинът оцеля. Кобрата нанесе мощно дясно кроше в главата на Джошуа, който мигновено потърси клинча.

Рунд 6

Джошуа изглеждаше пасивен и се стремеше да избягва десните прави на Кобрата, като влизаше в клинч при всяка възможност.

Рунд 5

Българинът изглеждаше възстановен от нокдауна и нанесе комбинация лев-десен прав, като се амбицира да тръгне напред и би трябвало да спечели рунда.

Рунд 4

Пулев се е посъвзел, на два пъти Кобрата опита солидна комбинация с лява и дясна ръка, ала Джошуа все избягваш ударите на Кубрат.

Рунд 3

Гонгът спаси Кобрата след два нокдауна, а Джошуа неспортсменски удари нашия след финала на рунда.

Рунд 2

Джошуа направи комбинация от крошета, но Кобрата се запази, като направи на свой ред атака, но също не намери главата на съперника. За първи път от началото на битката видяхме скъсяване на дистанцият.

Рунд 1

Малко удари в първия рунд. Англичанинът вкара първи удар, който обаче не се отрази на Кобрата. Последва ляв прав в главата в Кубрат. Българинът показа сериозна завидна бързина в хода на първия рунд. Пулев пробва ляво кроше в главата на Джошуа, който бе успешен.

https://lupa.bg

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  17. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА