• Била толкова пияна, че дори 1,6 промила от дрегера са за предпочитане пред истинските данни, заяви журналистката
  • „Абсолютно сигурна съм, че нямаме нито една българска княгиня и го знам, защото не сме монархия. 

Ако жена на име Калина Муньос е дъщеря на бивш премиер на републиката, това още по-малко я прави с монархически произход“, с тези думи започва пост на журналистката Лияна Панделиева по повод катастрофата, предизвикана от пияната Калина в Боровец.

„След като преживяхме политическото салто мортале с репуцар – детрониран монарх, оглавил републиканско правителство, не разбирам кому е нужно 23 години по-късно някой да нарича пияната му дъщеря с благородническа титла.

А когато въпросната Калина отказва и кръвен тест, това е категоричното доказателство, че е била толкова пияна, че дори 1,6 промила от дрегера са за предпочитане пред истинските данни.

Време е да бъдем зли и непримирими към пияните, независимо от щемпела с който са известни и към кого може да бъдат прикачени.

Дали и защо някой харесва фамилията Сакскобурггота си е негова работа. Факт е, че бариерата на Боровец е спасила невинен човек или хора.

Всеки момент можем да очакваме и тази пияна медийна звезда да се покае в официално изявление и да заяви, че по принцип никога не прави така.

А ние трябва да сме наясно, че нито един пияница не казва обратното“, допълни Панделиева, визирайки публичното извинение на певицата Белослава, която също бе заловена фиркана зад волана.