Загубихме си мерака да идва някой отвън да ни оправя. И не само мерака, изчезна ни цялата надежда, че има който и да е. Преди седяхме и чакахме, сега само си седим. Нещо като на „протест 2020“. Но пък докато си висим така в нашенско си празно пространство – на всеки празно според собствената му празнота в главата, нещата съвсем издрънчаха. Вкарахме си сами държавата в стародавната приказка, че едно нещо за да се оправи, първо трябва да се разтури.

Само дето и за разтурянето, меракът и надеждите отново са някой отвън да ни разклати яко и хоп, да ни оправи. И има, има кой! Като да сме си поръчали специален групов секс направо от Европейския парламент. Само дето не идват на място да ни оправят, а така – отвън, на крак и после бегом най-вероятно по други „висши“ европейски задачи.

Причината за „безхаберното оправяне“ е разбира се, че сами си го пожелахме. Не е като да са ни изнасилили. Подложихме си дирника за всеки, който го пожелае. Не толкова сексуално казано, самопровесихме се за боксова круша в ЕС. Да се упражняват всички, които имат нужда от изява, даже и да не знаят къде точно се намира България, камо ли какво се е случвало, случва се и ще се случва и политически, и икономически, дори и исторически по тези земи.

Груповият секс се състоя според който каквото го сърби сред представителството на Европа. Например да се обърнело внимание у нас „на положението на съпрузите и родителите от един и същ пол с оглед да се гарантира тяхното упражняване на правото на недискриминация по закон“. Или на „враждебния климат срещу хората от ромски произход в някои населени места“, включително „расовата дискриминация срещу хората в отговор на COVID-19 и провеждане на полицейски операции по време на пандемията”.

Включиха, тези които ни пожелаха за разтуряне, и играчки разни в груповата изява под формата на обвинения от общ характер: реч на омраза, дискриминация, враждебност, сексуална ориентация, полова идентичност и т.н. Едно си баба знае, едно си бае сред тези, които ни пожелаха за оправяне. Само дето не е бабина седянка на двора, а „Резолюция на Европейския парламент за върховенството на закона в България“. Така де, върховен и законен групов секс.

А сега е време да чакаме резултатите от масовото ни оправяне. Ама хич да не чакат тези у нас, които ни подложиха дирника за цяла Европа, нещо полезно да се зачене в подобна игра. Даже и в груповия секс, всеки си работи за собствено удоволствие. После си обуват гащите и кой откъде е!

Само ние останахме да стърчим с изути гащи като краен резултат от цялата тази вакханалия. И ако у нас и това ще е „всяко чудо за три дни“, то в ЕС ще си лъщим завинаги като историческо чудо на саморъчно предложен гол задник на цяла една държава – членка за сексуално-политически масови упражнения.

Автор: Анелия Иванчева

https://lupa.bg

На челната снимка: Политиката в територията често пада до нивото на дупето на Мис Тигрова