• Уникални еротични кадри от новия български филм “Игра на доверие”

Луиза Григорова се снима напълно гола в новия български игрален филм “Игра на доверие”, който неотдавна мина по киноекраните в цялата страна. Продукцията, за съжаление, не предизвика особен зрителски интерес, въпреки безспорните си кинематографични качества. А може би и зрителите не знаят, че ще имат редкия шанс да видят близо 2-минутен сексуален акт между главната героиня Луиза Григорова и нейния екранен партньор Владимир Зомбори, който във филма е неин съпруг, пише в. “Уикенд” в новия си брой.

Луиза и Владими Зомбори в момент на интимност

По време на горещата сцена и двамата актьори са напълно голи. Вижда се добре оформения бюст на Луиза Григорова, при това в пълни подробности. Прави впечатление, че бившата манекенка всъщност има много апетитни и стегнати гърди, които са напълно естествени и не са подобрени нито със силикон, нито с каквито и да е било други подплънки. Митът, че манекенката има малки гърди, се разбива на пух и прах.

Луиза и Владимир в една от най-горещите еротични сцени в историята на българското кино

За да няма интрига, веднага ще добавим, че режисьор на филма е мъжа на Луиза Григорова – Мариан Макариев, който по информация на „Уикенд” е присъствал по време на заснемането на сцената и лично е мотивирал съпругата си да не се притеснява, а да се отпусне пред камерата. Самообладание запазва и Владимир Зомбори, който също е семеен – съпругата му е актрисата Весела Бабинова. Прави впечатление, че докато правят секс пред камерата, Зомбори не докосва нито веднъж стегнатите гърди на половинката си – очевидно Луиза не е пожелала.

Владимир Зомбори обладава Луиза по време на екранната им сексуална сцена

Филмът „Игра на доверие” вече е включен в програмата на платформата HBO и може да се гледа както в основната програма, така и от абонатите. Продуцент е актрисата Яна Маринова, която изпълнява и една от централните роли в продукцията.

Владимир Зомбори, докато изпълнява съпружеските си задължения във филма “Игра на доверие” 

https://lupa.bg/