Говорителят на МВР съобщи какво точно се е случило на АМ “Тракия”

0
869

Поредица от пътни инциденти е станал тази сутрин на АМ „Тракия”. Това съобщи говорителят на ОД на МВР – София Мариела Маркова. Първият инцидент е станал малко преди 5 часа. Той е бил лек и се е разминал без жертви. Минути след това е станала друга катастрофа, между два автомобила. Тя също не е била тежка. При третата катастрофа обаче, в която са участвали три автомобила, е загинал един човек – шофьор на една от колите.

„Около 6.30 часа се получава сигнал за паднал от виадукта ТИР. Починал е водачът на тежкия автомобил. Паднал е и автомобил. Жената от него е транспортирана до болница”, каза Маркова пред bTV.

„Броят на ранените се установява. Част от тях са откарани в болници и с частни автомобили. „Започва извършване на оглед. Ограничението в движението ще остане до приключване на всички действия.

В спешното отделение на УМБАЛ „Св. Анна“ са доведени шестима пострадали от верижната катастрофа – четирима мъже и две жени, посочиха от болницата. Един от мъжете е починал още преди да бъде транспортиран до болницата.

В района се образува и огромно задръстване. Очаква се трафикът да се разнесе след края на огледа на произшествието.
http://www.blitz.bg