Гергана Малкоданска се завръща в ефир

0
5


След отпуск по майчинство водещата на прогнозата за времето на NOVA Гергана Малкоданска се завръща в ефир. Освен в познатата ѝ роля зрителите ще я видят и като автор на нова поредица в сутрешния блок „Здравей, България“.

„Живей красиво с Гери Малкоданска“ ще представя на зрителите полезни съвети за превръщане на дома в уютно и стилно място, за достъпни начини за пътуване, както и за малките тайни, които ще ни помогнат без много усилия да подобрим качеството си на живот. 

В премиерния епизод Малкоданска ще разкаже на зрителите как да посрещнат есенния сезон с настроение и как да им бъде по-уютно у дома. „Целта ми с новата поредица е да вдъхновя зрителите и да представя реални решения, които могат да бъдат лесно приложени в ежедневието. Вярвам, че с правилния подход животът ни може да бъде изпълнен с радост и удовлетворение“, коментира Гергана Малкоданска.

Гергана Малкоданска става част от екипа на NOVA през 2013 г. Тя се присъединява към предаването Студио VIP, където пренася зрителите в света на известните. Година по-късно – през 2014 г., приема следващото предизвикателство – водеща на прогнозата за времето в ефира на „Здравей, България“, след което се превръща в едно от най-разпознаваемите лица на NOVA. Завършва журналистика в Университета за национално и световно стопанство. Има магистърска степен по продуцентство и завършен курс по метеорология и хидрология.





Източник 24часа