• Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Добрич Красимир Николов и кандидатите за общински съветници от партията откриха кампанията за местния вот от две емблематични места – паметника на хан Аспарух и градския парк.

Николов призова всички да водят позитивна и градивна кампания, в която дебатът да бъде за идеите за развитие и за подобряването на живота на хората. „Готови сме с много енергия да работим за Добрич и да му дадем нова перспектива. Трябва да е чист, модерен европейски град, в който традициите и технологиите да се съчетават и да се предлагат най-добрите възможности“, посочи той.

По думите му през последните осем години няма спечелен и лев европейско финансиране за подобряване на пътната, жилищната, образователната или спортната инфраструктура. „Това трябва да се промени, защото Добрич заслужава много повече. Да бъде град на проектите, не на заемите и застоя. Необходим е екип, който има знанията и желанието да работи за просперитета на гражданите. Не за личните интереси на близки и роднини. Трябва да направим така, че децата ни да получават добро образование, достатъчно шансове за реализация и в последствие да избират да създават семейства тук“, каза още Красимир Николов.

ГЕРБ-ДОБРИЧ*-