Две са постановките, които ще гостуват в Добрич през месец февруари, организирани от фирма “Амалтея 12”. 

На 6 февруари от 19.00 часа на сцената на в Младежкия център ще бъде представена постановката “Майстори” от Рачо Стоянов. Режисьор е Бойко Илиев. Участват:
Елен Колева, Явор Костов, Богдан Казанджиев, Деляна Хаджиянкова и др.

На 24 февруари в Органова зала от 19.00 часа ще бъде представен спектакълът  “Лъжи ме, обичам те!” от Алън Ейкбърн. Постановка на Малин Кръстев, 
художник Николай Николов.
Участват: Герасим Георгиев – Геро, Стефания Колева, Светлана Бонин, София
Бобчева, Димитър Живков, Христо Бонин.

ЛЪЖИ МЕ, ОБИЧАМ ТЕ е перфектна поредица от ситуации представени от силен актьорски състав, който ще предизвика публиката да се наслади на тази комедия.
Създадена през 60-те години на миналия век, днес тя ще ви накара да осъзнаете колко е трудно да имате извънбрачна афера, преди появата на мобилните технологии, разчитайки на стационарни телефони за тайните си авантюри.
Това, което следва, е смешна последователност от събития, при които никой не знае кой какво прави и с кого, с добро, старомодно класическо британско чувство за хумор.
 В крайна сметка, малките лъжи са простими в името на любовта.

Публиката ще се наслади на пиесата, създадена през 60-те години на миналия век, която обаче и днес я кара да осъзнае колко е трудно да се поддържа извънбрачна афера. В онези времена преди появата на мобилните технологии, „прелюбодейците“ разчитат на стационарни телефони за тайните си авантюри.
Касата в Органова зала ще работи от 15 януари 2020 година.
https://podiym1.blogspot.com