Медиите в Поднебесната се надпреварват да разказват за нейните пророчества

Петричката пророчица Ванга е известна по цял свят, но едва през последните месеци става по-популярна и в родината на коронавируса Китай. Там началото на поредната “звездна” слава на Балканския Нострадамус се свързва с пандемията от ковид, предсказана от Ванга пред Нешка Робева с думите “короната ще ни гази”.

От началото на юли в Китай се представят едно след друго пророчества на Ванга, като сред тях изобилства от измислици, които се разпространяват от години. На петричката пророчица се приписват думи за предстоящ крах на САЩ, който ще настъпи в резултат на разделението на страната.

Широко се обсъжда прогнозата на Ванга за събитията в Европа, които могат да се случат до 2037 година. Според пророчеството на Балканския Нострадамус континентът ще се превърне в безплодна и почти безжизнена пустиня в резултат на климатичните промени и войни. Боевете ще започнат в Близкия изток, но след това ще се преместят на територията на Европейския съюз.

Все пак китайските журналисти отбелязват, че в предсказанията на Ванга наистина може да се намерят много интересни пресечни точки с реални събития, но всичко това може и да са съвпадения. Факт е, че ясновидските прогнози на българската пророчица, както и тези на Нострадамус, са доста неясни и трудни за дешифриране. В тази връзка към тях трябва да се подхожда максимално рационално.

https://lupa.bg/

ОЩЕ ЗА ВАНГА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК