БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 27.02.2019

0
1299

На 26 февруари, около 21:00 часа се тъжи 31-годишен мъж от с. Фелдфебел Денково, обл. Добрич. По данни на тъжителя, около 20:30 часа, неизвестни мъже са влезли в жилището  му и са му нанесли побой. Вследствие на инцидента, пострадалия е настанен в МБАЛ Добрич с фрактура на нос и фрактура на лява ключица и лопатка, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26 февруари, около 14:25 часа е получено съобщение за възникнал скандал пред жилищен блок по ул. „Боряна” в град Добрич. На място е установено, че скандала е възникнал между 58-годишен мъж от град Добрич и 36-годишен мъж от град Генерал Тошево. В хода на работа, е установено, че повод за конфликта е извършена кражба на сумата от 600 лева от портфейла на възрастния мъж. При последвалите ПСД с 36-годишния мъж, същия признава за деянието и доброволно предава открадната сума пари. Деянието е извършено при съвместна работа по изкопни дейности по улицата. Извършителя е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 26 февруари, около 23:30 часа по ул. „Христо Ботев” в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген” с варненска регистрация, управляван от 19-годишен мъж от с. Сливенци, обл. Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на марихуана. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.