БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ

0
800

На 22 май, около 19:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Цар Петър“ в град Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Хонда“, управляван от 59-годишен мъж при разминаване блъска със странично огледало лек автомобил „Инфинити“, управляван от 31-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол на 59-годишният водач, цифровата индикация отчита наличието на 2,47 промила. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 22 май, около 22:25 часа в град Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Пежо“, управляван от 46-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,24 промила. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21 май, около 17:50 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба на електрически домакински уреди от частен имот находящ се на територията на с. Великово, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 22 май, около 04:25 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Форд“, управляван от 31-годишен мъж. При извършена проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,13 промила. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 20 май, около 16:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 305 лева и аудио слушалки от лек автомобил, паркиран на територията на РУ МВР Каварна. По случая е образувано досъдебно производство.

На 20 май е получено съобщение за възникнало ПТП с преобърнат автомобил по бул. „Добруджа“ в град Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 20-годишен мъж, поради движение с несъобразена скорост се блъска в метален стълб и се преобръща на пътното платно. Вследствие на инцидента водача и тримата пътници са пострадали с натъртвания и комоцио, освободени за домашно лечение, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.