БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 1.02.2019

0
2054

На 31 януари, около 15:55 часа по ул. „Равно поле” в град Шабла е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 27-годишен мъж от град Шабла. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 31 януари, около 21:00 часа в местността „Кобаклъка”, град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация. В хода на проверката в пътника в автомобила, жена на 29-години от град Добрич е установена суха тревна маса с тегло 0,90 грама, реагираща на канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 февруари, около 00:50 часа по ул. „Сан Стефано” в град Добрич е извършена проверка не лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от 18-годишен добричлия. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,42 грама, реагираща на наркотичното вещество канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.