Браво! Кобрата набързо отказа Нигерийския кошмар във врящата “Арена Армеец” /ВИДЕО/

0
919

Кубрат Пулев с лекота спечели очакваната с голям интерес битка срещу Самюел Питър. Кобрата ликува в първия си мач от професионалния бокс на българска земя, отказвайки Нигерийския кошмар и хвърляйки в екстаз хилядите зрители в “Арена Армеец”. Залата започна да кънти още при появата на Пулев, който излезе с ямурлук и под звуците на гайди. През цялото време публиката мощно го окуражаваше, скандирайки името му.Питър издържа само три рунда и се предаде преди българина да го нокаутира.

Благодарение на успеха Пулев спечели Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация. Освен това той ще получи възможност да бъде официален претендент за пояса на друга организация – Международната боксова федерация.

Пулев започна с ляв прав, а Питър пробва да скъси дистанцията. Нигериецът понесе нов прав ляв, но опитите му да се приближи до българина продължаваха без особен успех. Поредният ляв прав намери главата на Питър малко преди края на първия рунд. Кобрата очевидно не избързваше и успя да пласира още няколко добри удара в главата и тялото на госта си.  http://www.blitz.bg