Любопитна информация, свързана с личния живот на Григор Димитров, достигна до БЛИЦ. Близки до най-добрия ни тенисист разкриха, че Гришо се е сгодил с Никол Шерцингер на тайна церемония в периода, в който и двамата бяха лудо влюбени.

Това се е случило малко преди американската певица да пристигне изненадващо с Григор в България. В началото на февруари 2017 година тя кацна на наша територия за участието на Димитров в турнира София Оупън. Тогава двамата отскочиха и до Хасково, където се срещнаха с родителите на тенисиста. Три месеца преди това – в началото на ноември 2016 година, Гришо и Никол се сгодили в Хаваите, родното място на американката.

„Имаха едни планове, но после знаете какво се случи – разделиха се. Причините са комплексни и много лични. Григор никога няма да ги разкрие. Тя като че ли по-трудно преживя край на връзката им, макар че и на него никак не му беше лесно.

 

Nicole Scherzinger
Времето обаче лекува. В момента Гришо няма голяма любов до себе си, но рано или късно ще я открие. Той е категоричен, че при следващата силна връзка ще иска да създаде семейство. Не може да си представите колко много обича децата и как иска да има наследници”, добавят нашите източници. https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

22 JULY 2018

20/07/2017*