Английски сайт гръмна с предсказание на Ванга за Доналд Тръмп! Вижте мрачното й видение за него

0
1830

Помните ли сляпата българска пророчица, която предрече 11 септември и раждането на ИДИЛ? Е, тя има лоши новини за президента на САЩ, пише английският сайт unilad.co.uk. Баба Ванга, която е известна като „Нострадамус на Блаканите” е предрекла, че Обама ще бъде последния президент на САЩ. Тя позна, че 44-тият президент на Америка ще бъде афроамериканец, но също така го обяви и като последния президент на Америка.

Принципно, бихме били щастливи да подминем това предсказание, но Ванга е рекордьорка в осъществените си видения. Пророчицата, която умира през 1996 година, е на правила хиляди предсказания за бъдещето , които имат 85% точност.

Предсказанието за промяната на климата и топенето на ледниците, са само малка част. Тя предупреждава за тях през 1950 година, когато казва „студените райони ще станат топли.. вулканите ще се събудят”, припомня unilad.co.uk.
През 1989 тя предупреди за „американските братя”, които ще бъдат атакувани от „две стоманени птици”, което е изумително съвпадение с атаките срещу кулите близнаци през 2001 година.

Също така, тя предупреди и за групата мюсюлмански екстремисти, които ще нахлуят в Европа през 2016, като определя този момент за „велика Мюсюлманска война”, която започва по време на арабската пролет  през 2010 година, която евентуално може да завърши с издигането на халифат през 2043 година, с център Рим.

Политическите предсказания на Ванга започват да се сбъдват посмъртно. Възможно ли е 45-тото президентство да завърши с убийство, или Доналд Тръмп е просто киборг, каквато информация също е излизала?
http://www.blitz.bg/