Автокино ще зарадва зрители в Добрич на 14 юни

0
1446

За 13-тото турне “Автокино” ще бъде във Варна, Добрич, Шумен, Русе, Велико Търново, София, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Бургас. Прожекциите ще се провеждат от 21:00 и 22:30 с най-новите български филми “Ятаган” и “Екшън”, а цената на билетите е 10лв на човек и 8лв за деца до 14 години. В Добрич прожекциите ще се проведат на 14 юни на бившия Автопазар – между Спортна зала „Добротица“ и стадиона.
“Автокино” стартира през 2015г и вече цели 5 години подкрепя българското кино. Пътувайки в цялата страна, възражда онази романтична емоция под звездите, която всички познаваме от ретро филмите. Макар и с новите технологии, емоцията от кино с личния автомобил никога не е ретро, а в трудни дни като днешните “Автокино” вдъхнови и даде ноу-хау на редица организации за реализация на собствени автокина из цялата страна.
Автокино се гледа от автомобил на екран с големите 5м х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града, изписана на екрана. Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително от сайта на киното. Местата са ограничени до 50-60 автомобила.
Време е да възвърнем усещането от всяко лято, когато можеш да се насладиш на любимия филм от личния автомобил. Време е за Автокино под милион звезди!
Актуална информация може да се следи в събитието:
https://www.facebook.com/events/901583756936719/
Билети могат да се закупят от уебсайта: https://avtokino.bg