ЯСНОВИДКА СЕНЗАЦИОННО ПРЕД “ШОУ”: БЯХ ОТВЛЕЧЕНА ОТ ПЕТЪР ХРИСТОВ, А УБИЙСТВОТО В НОВИ ИСКЪР Е ИЗВЪРШЕНО ОТ 2 БАНДИ

0
1730

Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно по време на участието й в телевизионното риалити „Ясновидци”. В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор медицинска сестра Валя Червеняшка, а също така се справи успешно и с редица други задачи. По традиция я потърсихме да даде нейните прогнози за бъдещето на България през 2018 г. Както винаги тя е откровена и говори за всички наболели проблеми – политически и обществени. Сподели и интересни случки от нейния живот, които са достойни за включване във филм на ужасите.

Ето какво сподели Николета Йорданова за читателите на „ШОУ“.

– Николета, каква година чака България? Какво можеш да предскажеш за 2018-а?

 • Много пожари и катаклизми ще има, както и множество катастрофи по пътищата. Виждам още много умрели деца, говоря за бебета. Грип ли ще е, ваксини ли ще са, не знам точно… Но ще има подсъдими.

– Какво е бъдещето на Европейския съюз и членството на България?

 • Европейският съюз ще се разпадне много скоро. Англия разбра, че корабът „Титаник“ потъва и заради това се махат. По нея ще тръгнат и други. Не могат да се споразумеят с Германия, защото не се поддават на манипулации. Те са си националисти и въобще не ги интересува кой какво им казва.

– Атентатори имат ли интерес към страната ни? Има ли от какво да се притесняваме?

 • В цяла Европа ще има атентати, чакат само сигнал. Чакат само населението да се успокои и изведнъж да им докарат стрес. Може и тук да се случи. Виждам падаща висока стена на нещо, високо като на мост е, но не мога точно да го погледна. Къде да има такова нещо?! Виждам го как се пропуква бетонът и пада! Сега ми се явява още нещо – ще открият още трупове като Вероника, която беше отвлечена. Наркомани ще посягат на възрастни хора, цигани и българи пак ще се избиват. Протестите ще продължават – учители, лекари, всичко живо ще протестира.

– А природни бедствия виждаш ли?

 • Пожари, пожари! Наводнения няма да има този път.

– По всичко личи, че тази зима ще минем без сериозен студ и с малко сняг. Това дали ще окаже влияние върху посевите и това дали няма да доведе до нови увеличения на някои продукти?

 • 100% ще е така. Бащата на дъщеря ми работи в мелница и съм наясно за какво става въпрос. След като няма добра зима, напълно нормално е следващата година да е трагична. Ще вдигнат цените, направо ще ни ударят в земята. Ще има недостиг на жито, а нали не мислиш, че ще извадят от държавния резерв?! Пак някой ще има далавера от цялата история, а хората ще броят последните си стотинки за хляб. А иначе са дали 100 милиона да оправят турската баня в столичния квартал „Овча купел“… Пак някой има интерес да бръкне в кацата с меда.

– Тъй като си добра в разкриването на убийства, няма как да не те попитам за шесторното убийство навръх Нова година в Нови Искър. Можеш ли да кажеш какво се е случило в онази злокобна нощ и кой стои зад тази жестокост?

 • Въобще не е този човек, който обявиха. Той е също жертва като застреляното семейство. Това се случи за отвличане на вниманието на хората. Когато има убийство или нещо такова, управляващите си правят каквото искат. В този случай, докато се гърмеше с тази история, вдигнаха бензина. Те търсят да се случи огромен скандал, за да си действат по техните схеми. Убийството е направено от две групи – едната убива семейството в къщата, а другата група отвлича този Росен, инсценирайки, че се крие. Взимат му отпечатъци и нагласят така нещата, че той ги е застрелял. Две седмици това беше тема на разговор и никой не обърна внимание, че вдигнаха горивото с 40 стотинки. Това им беше целта.

– Появиха се слухове, че соченият за убиец Росен е жив и избягал в чужбина…?

 • Говорят глупости! Намереното тяло е негово, но нарочно е обезобразено, за да протакат делата и пак да се говори по случая. Има си такива групи, които знаят какво правят.

– Голям шок бе и убийството на бизнесмена Петър Христов…

 • Ако знаеш този колко ме е тормозил… Лично неговите групи мен са ме отвличали – мен и моята приятелка, заради 10 хиляди долара. Една година се крих в Русе! Не знаеш за какъв стрес става на въпрос. Изкараха ни двете извън София, в Казичене. Сложиха ми една тухла на главата, искаха да ми пръснат черепа с нея. Тези пари те ги откраднаха от нас. Много съм го клела! Петър Христов.

– Вероятно има още много подобни неразрешени случаи, които дори не са достигнали до медийното пространство?

 • Тепърва ще има големи убийства на крупни бизнесмени. Сформирана е нова група, по подобие на „Наглите“. Трябва само да започнат да набелязват потенциални жертви, които да изнудват. Те хванаха „Килърите“ и „Наглите“, обаче сега ще се сформират нови. И всичките са полицаи.

– В политически план какво виждаш? Ще има ли някакви сътресения по горните етажи на властта?

 • Клатят се столове, трябва да си плащат. От един стол обаче ще сядат на друг. Почти няма да има там фрапантно развитие.

– Какво ще кажеш и за родния хайлайф? Има ли някой, на който да му е направена черна магия и трябва спешно да потърси помощ?

 • Почват една с друга да си сменят партньорите, говоря ти за пайнерките. Ще си сменят бивши любовници, големи рокади ще настъпят. Постоянно си правят една на друга магии, завиждат си. Сега се сещам да ти разкажа и една история с певицата Емилия. Бях разбрала, че има паник атаки, а нали и аз имах. Реших да й намеря номера и да й се обадя. Вдигна ми, представих се и я попитах какво може да ме посъветва. Тя ми затвори телефона. Сигурно си е помислила, че й правя магии и едва ли не проверявам докъде е стигнало действието й. Аз обаче магии не правя, само развалям. Всеки нормален човек ще си помисли така, затова не й се сърдя

в. “ШОУ”

https://www.blitz.bg