Ювентус вече е замразил заплатата на Погба, клубът може да спести около 30 милиона

0
99

Ръководството на Ювентус вече е предприело първата санкция срещу Пол Погба, който даде положителна допингпроба, взета му на 20 август. Според „Гадзета дело Спорт“ клубът вече е замразил заплатата на французина. Сега се очакват резултати от втората проба на халфа, но е почти сигурно, че те няма да се различават от първоначалните. Вчера пък медиите на Апенините разкриха, че Погба е признал пред клубното ръководство, че е взимал хранителни добавки на своя глава, но без да знае, че те повишават нивото на тестостерона, каквато бе и причината за положителния допингтест на французина. Въпреки това той не е предупредил клуба и не е поискал разрешение от лекарите на Ювентус да взима въпросните добавки.

В Италия разкриха кой може да е допринесъл за допинга на Погба

В Италия разкриха кой може да е допринесъл за допинга на Погба

При тези обстоятелства изглежда все по-вероятно Погба да отнесе максималното наказание от четири години. Това пък автоматично ще доведе до това клубът да прекрати договора на играча, чийто срок е до лятото на 2026 година. Според „Гадзета дело Спорт“ Ювентус по този начин ще спести около 30 милиона евро от възнагражденията на Погба.

В Ювентус обмислят да прекратят договора на Погба

В Ювентус обмислят да прекратят договора на Погба

Carlsberg “Домът на Феновете” е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Източник