Шефът на КАТ в Казанлък се е самоубил, а може би е склонен да се простреля

0
1400

 

Моите вътрешни притеснения, че колегата Тодор Николов е сложил край на живота си се потвърдиха. Това каза пред журналисти директорът на Областна дирекция на МВР – Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев, предаде „Фокус”.

Той поясни, че днес при обход на служители на РУ – Полиция – Казанлък в района на язовир „Копринка” е установен автомобилът на изчезналия от два дни началник на КАН – Казанлък Тодор Николов.

„Ясно е едно – прострелна входноизходна рана в областта на главата, най-вероятно смъртта е настъпила внезапно”, каза Хаджиев. Той поясни, че е разпоредил психоложката на Областната дирекция да окаже психологическа помощ на семейството на Тодор Николов. По данни на съдебния лекар смъртта на Тодор Николов е настъпила преди около 38 часа или на 12 декември вечерта.

„През последните месеци от звеното на Пътна полиция в Казанлък са подадени 3-4 заявления за напускане от служители, но връзка със самоубийството на Тодор Николов не може да бъде направена въобще”, каза старши комисар Хаджиев в отговор на журналистически въпрос. Хаджиев бе категоричен, че не са получавани сигнали за корупционни практики в РУ – Полиция Казанлък и в частност в звено “Пътна полиция”.

https://www.blitz.bg