• Трагедии вижда младият предсказател Атос Саломе през февруари, април и юли

Наричат го циганският Нострадамус, защото има такива корени. На 12 открива способността си да предрича бъдещето. Сега е на 36. Първоначално никой не му вярва. Но прогнозите му се сбъдват. С напредването на годините Саломе развива своята дарба до такава степен, че сега го сравняват с Нострадамус.

Част от предсказанията му са пандемията и смъртта на Елизабет Втора. Наскоро Атос се изказа за Мондиала в Катар и позна, че Бразилия ще отпадне рано. Предсказа и че две от следните страни – Аржентина, Белгия, Франция и Англия ще са на финал, което обаче едва ли можем да броим за особено постижение.

Според него човечеството скоро ще се превърне в живи зомбита… “Психологическият натиск ще накара хората да заживеят като зомбита. Лесно ще бъдат манипулирани. Психическите разстройства стават все по-чести, разумът отстъпва място на депресии и смърт”.

Според друго предсказание на Атос, хората от неизвестен град ще станат свидетели на падащи от космоса предмети. И нищо няма да остане… Това ще бъде началото на световни катастрофи, войни… Няколко световни лидери скоро ще се обединят и ще нападнат САЩ. Тези трагични събития ще се случат през 2023 г., но ще продължат и през 2024 и 2026 г.

Трагедии вижда младият предсказател през февруари, април и юли 2023 г. Според него от картата на света ще изчезнат цели държави. “Времето ще стане сухо и горещо, вятърът ще стане ураганен, ще изчезнат Луната, звездите и всичко”. Предсказателят обаче е е убеден, че хората могат навреме да реагират и да се обединят срещу всичкото това зло, за да го спрат.  https://lupa.bg/