Хю Джакман и съпругата му се разделят след 27 години брак

0
93

© GETTY

Един от най-успешните и високоплатени актьори в Холивуд Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий Фърнес обявиха, че се разделят след 27 години брак.  

“Бяхме благословени да споделим почти 3 десетилетия заедно като съпруг и съпруга в прекрасен, изпълнен с любов брак. Пътуването ни сега се променя и ние решихме да се разделим, за да преследваме нашето индивидуално израстване”, обявиха двамата в изявление, споделено първо с “People” и потвърдено за CNN.

“Нашето семейство е било и винаги ще бъде наш най-висок приоритет. Ние предприемаме тази следваща глава с благодарност, любов и доброта”, продължиха те. “Оценяваме високо вашето разбиране за зачитане на поверителността ни, докато семейството ни преминава през този преход в живота на всички ни”, обърнаха се те към почитателите си и цял Холивуд. 

Джакман и 13-години по-възрастната Дебора-Лий Фърнес се срещат на снимачната площадка на телевизионния сериал “Корелли” през 1995 г. и се женят през следващата година. Тогава тя вече е голяма звезда, а за него това е първа роля. Двамата австралийски актьори споделят две деца – Оскар, на 23 години и 18-годишната Ава. 

Джакман отбеляза последната им годишнина от сватбата с почит към Фърнес през април.

“Обичам те толкова много”, написа тогава той в публикация в Instagram. “Заедно създадохме красиво семейство. И живота. Твоят смях, твоят дух, щедрост, хумор, нахалство, смелост и лоялност са невероятен подарък за мен”, обясни се в любов на съпругата си той.

Във времето актьорът е засвидетелствал многократно обичта си към Дебора. За годишнината им преди две години той написа:

“Бракът ми с теб, Деб, е естествен като дишането. От момента, в който се запознахме, аз знаех, че ти си моята съдба. През последните 25 години любовта ни става все по-дълбока. Забавленията и приключенията са по-вълнуващи, а ученето още по-страхотно. Винаги ще съм благодарен за любовта, живота и семейството ни. Това е само началото, Деб, обичам те с цялото си сърце!”, откровен бе тогава Джакман.

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Източник