С напускането на Жълтото земно прасе завършва целият 12-годишен цикъл. Стартът на новия цикъл е 2020 г. – годината на White Metal Rat. От една страна, идната година ще ни даде възможност да положим основите за бъдещи постижения и победи, да изградим фондация, която ще ни позволи да бъдем твърди през следващите 11 години. От друга страна, Плъхът е необикновено склонно и трудно създание. Затова няма да е толкова лесно да му угодиш.

Китайската Нова година през 2020 г. започва в събота, 25 януари, и завършва на 11 февруари 2021 г.

Овен

Работили сте прекрасно в предишни години, дори да не сте постигнали нещо значимо. Всичко най-добро тепърва предстои! 2020 е вашето време, дори само защото самият Плъх обича да работи и предпочита всички онези, които разчитат само на себе си и не се съмнява в успеха им.

Разбира се, наивно е да вярваме, че всички благословения на света ще паднат в краката ви, но че ще имате нови победи и ще имате нов стимул за живота, можете да сте сигурни!

Телец

Телецът е реалист до мозъка на костите и затова не изгражда невъзможни планове. Но 2020 г. ще промени представата му за живота и ще го накара да повярва, че мечтите се сбъдват!

Факт е, че идната година се управлява от стихиите на Земята, на които самият Телец се подчинява. А това означава, че сте за период на кариерен растеж и финансово благополучие. Това е точно моментът да поемете риска и да се съгласите на изкушаваща оферта за работа.

Близнаци

В характера на Близнаци – никога не губят сърце, което означава, че всяка година за тези хора е положителна по свой начин. Годината на Белия плъх не може да се нарече пробив или необичайна за Близнаци. Господарката от този период е твърде светска и предпазлива, за да разчита на извънредни събития.

Но дори и в тази ситуация, управлявани от Меркурий личности ще намерят начин да запълнят живота си с радост. Пригответе се за нови открития, вълнуващи пътешествия и приятни познанства.

Рак

Успехът през 2020 г. очаква онези, които са готови да поработят върху себе си и да стигнат до предвидената цел. За Рака тази година ще бъде идеална по отношение на възстановяване на изгубените връзки и всичко, което беше изгубено през последните години.

Идва време, когато можете лесно да се примирите със семейството си, да пресъздадете семейството си, да се върнете в изоставената сграда на къщата или да осъществите планове, на които сте сложили край преди. Погледнете назад и помислете какво ви липсва най-много? Метален плъх ще ви помогне в изпълнението на вашия план.

Лъв

Лвов очаква тежка, но изключително важна година! Идва момент, в който трябва да проявите цялата си постоянство и целия си творчески потенциал. Трябва да научите нещо ново, може би да научите нова професия или да промените кръга от приятели.

Това е доста непредсказуем период, когато можете да промените мястото си и дори държавата на пребиваване. Но не се разстройвайте. Всички актуализации, които ще бъдат през 2020 г., ще бъдат началото на готини положителни постижения.

Дева

Отдавна чакате живота да ви благодари за всички усилия и усилия. Пригответе се, 2020 г. ще бъде истински изход за Dev! Това важи особено за личния живот.

През изминалите години постоянно се затруднявахте да установявате отношения с любимия човек, да имате деца или да решавате жилищни проблеми. Годината на Белия плъх е идеална за изживяване на хармония в семейния живот. Помислете за сватбата, за попълване в семейството или за придобиване на уютно гнездо за цялото семейство.

Везни

През последните години животът ви се превърна в непрекъсната рутина, състояща се от работа, постоянни притеснения и пълна липса на романтика. Но 2020 г. обещава да бъде заветният изход, за който сте мечтали. Пригответе се животът да се промени глобално.

Всички тези промени ще бъдат благоприятни. Те ще ви позволят да се отпуснете, да се почувствате спокойни, просто да се насладите на всеки ден и да почувствате истинска хармония с любимите си хора.

Скорпион

Животът стана свеж и безинтересен? Дразни ли се от другите и работата започна да прилича на тежък труд? 2020 г. ще дойде съвсем скоро, което означава най-плодородното време за драстична промяна на живота ви!

И не обръщайте внимание на факта, че господарката на идващата година, Белият плъх, не обича промяната. Скорпионите винаги вървяха срещу системата и нарушаваха стереотипите! Идващият период ще бъде глътка свеж въздух за вас, ще получите ново предизвикателство, което ще ви отведе с глава, ще направи живота интересен и събитиен.

Стрелец

Докато другите чакат щастливи промени и почивка от упорит труд, вие се наслаждавате на живота, но разбирате, че за истинска хармония липсват някои малки неща. А годината на Металния плъх ще ви позволи да намерите липсващия елемент!

Очаква ви невероятна среща – може би най-желаната и дългоочаквана в живота ви. Драстично ще промени вашия премерен начин на живот, но само ще се радвате на това. Бъдете подготвени за факта, че съдбовна среща ще ви принуди да промените местожителството си или да направите обичайния си живот по-динамичен и пъстър.

Козирог

От толкова години се грижите за другите, губите време и енергия, така че любимите хора да не се нуждаят от нищо, че напълно да забравите за нуждите си. Година 2020 ще ви предостави перфектната възможност да обърнете внимание на това, от което се нуждаете.

За какво мечтаеш? Какво те кара да се усмихваш? В годината, управлявана от стихиите на Земята, ще имате възможност да реализирате всякакви мечти. Помислете за това, от което се нуждаете, и направете първата крачка към мечтата си!

Водолей

За Водолеите 2020 г. обещава да бъде трудна и стресираща година. Но от това няма да престане да бъде интересно и наситено с приятни събития! Ще имате възможността да постигнете целта, към която се стремите повече от една година.

Този период по всякакъв начин ще ви бъде от полза, трябва само да се концентрирате върху най-важното. Бъдете нахални, безстрашни и освободени. Като цяло, останете себе си и ще успеете!

Риби

Каквато и да е настъпващата година 2020, със сигурност няма да ви е скучно. Мъдрият Бял плъх ще ви позволи да разкриете своя вътрешен потенциал и да получите своите желания и стремежи оттам. Тази година със сигурност ще намерите ново интересно хоби или помните старото, за което преди това нямаше достатъчно време.

В живота ви ще се появи изход, който ще ви помогне да се справите с проблемите и да получите истинско удоволствие. Обявете 2020 година за положителна година и не се колебайте да гледате към бъдещето!

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST