Водолей 

21 януари – 19 февруари

Пет планети ще се съберат във вашия знак наведнъж , включително и двамата ви благодетели: Венера и Юпитер. Просто се опитайте да живеете един месец скучно и неуспешно – астрологията няма да ви прости това!

Риба

20 февруари – 20 март

Представете си батерия. От единия край има “минус”, от другия – “плюс”, между тях кипи физико-химични страсти, скрити от погледа. Имате знак минус в началото на месеца, ако това е така.

Овен

21 март – 20 април

Ще трябва, както пише в „Алиса …“, да бягате възможно най-бързо, само за да останете на мястото си. Трябва обаче да имате достатъчно сила. И ако изведнъж не, йога и танци ще ви спасят.

Телец 

21 април – 21 май

Успешни покупки, интересни запознанства, обещаващи проекти и много енергия е страхотен месец. Само в романтична връзка вашето безпокойство може да се превърне в източник на проблеми.

Близнаци

22 май – 21 юни

Въпреки ретроградния характер на Меркурий, може да имате късмет повече от веднъж през февруари. Нещо повече, както в любовни отношения, така и във финансови. Но започването на нови проекти все още не си заслужава.

Рак

22 юни – 22 юли

Основното е да издържите до Свети Валентин. Първата половина на февруари може да бъде напрегната. Но вторият обещава да се хареса. А Свети Валентин трябва да отговаря на името си.

Лъв 

23 юли – 23 август

През февруари имате енергичен и емоционален тласък. Но опитайте се да не действате прибързано – изкушението да изгаряте мостове и да режете възли ще бъде голямо. Но мостовете и дори възлите все още са ви полезни.

Дева

24 август – 22 септември

Хората, които постоянно променят мнението си, казваха „седем петка в седмицата“. Сега може да имате 28 петъка през февруари. Добре е, че годината не е високосна – ще бъде 29.

Везни

23 септември – 23 октомври

Епитетът “нетрадиционен” е подходящ за вашия февруари. В тази дума няма нищо лошо – както и в месеца, който е пред вас. Понякога се налага да вървите по неутапани пътеки.

Скорпион

24 октомври – 22 ноември

Не сте непознати за постоянния вътрешен стрес. Но тогава дозите му може да се окажат такива, че през последното десетилетие да се случи експлозия. Някой няма да е добър, но ще ви стане по-лесно.

Стрелец

23 ноември – 21 декември

През февруари може да се почувствате сякаш не сте в крак с течението на събитията. Единственият начин да ги настигнете е да станете по-гъвкави, отворени и готови за промяна.

Козирог

22 декември – 20 януари

Февруари започва в понеделник, но това определено не е причина да започнете нов живот. Първата седмица обикновено трябва да се прекара по-внимателно. За щастие останалите три са отлични.

loading...