Group of temples of Khajuraho, famous for their erotic sculptures in Madhya Pradesh, India.

Секс от звездите? Защо не! Потърсете зодиакалния си знак, за да разберете коя поза ви допада най-много.

Овен (21 март – 20 април): жената отгоре
Момичетата Овен обичат да доминират не само в живота, но и в леглото. И предпочитат първи да получат оргазми, без да чакат партньора. Така че определено ще ви хареса позицията „жена отгоре“ или всяка друга, която ви дава чувство за контрол.

Телец (21 април – 20 май): мисионер
Телецът може да се отпусне и да се наслаждава, само когато е свикнал с партньор, темпо, поза. Харесват традиционните опции като мисионерска позиция, не защото са срамежливи, а защото се чувстват достатъчно удобно в обичайната си позиция, за да се насладят наистина на интимността.

Близнаци (21 май – 21 юни): стоящи, лице в лице
Близнаците обичат постоянно да сменят позициите си, използват секс играчки и като цяло експериментират по всякакъв начин. Позата, в която двамата стоите и гледате един в друг очите си, ще ви допадне, защото не се нуждаете от легло – така че можете да се слеете в пристъп на страст не само в спалнята, но и във всяка друга вертикална повърхност.

Рак (22 юни – 22 юли): “ездач”
Раците не са особено добри в изразяването на емоции, но когато въздухът започне да искри, за тях все още е важно да проявят чувства и да видят реакцията на партньора. В позиция „конница“ ще можете да погледнете в очите на любим човек или да сложите главата му на рамото или да го прегърнете на раменете – опции, които ще помогнат да изразите чувства в пристъп на животинска страст!

Лъв (23 юли – 22 август): „кучешки стил“ пред огледалото

Лъвовете в леглото са истински рок звезди. Разбира се, те мислят за собственото си удоволствие, но винаги се опитват да впечатлят партньора си. А представителите на този зодиакален знак са малко ексхибиционисти, така че определено ще ви хареса да правите любов пред огледалото. А да освободиш „зверските“ инстинкти навън, ще позволи позата „кучешки стил“!

Дева (23 август – 22 септември): на една страна, обърната един към друг
Девата лесно отлита с мисли някъде далеч – дори по време на секс. Позицията отстрани, обърната към партньора, ще ви позволи да присъствате в настоящето – защото в него не само гледате в очите на любимия си, но и сте в много близък контакт с него: за да успеете, трябва да прегърнете и прегърнете краката си много здраво.

Везни (23 септември – 22 октомври): “паяк”
В леглото за Везни партньорствата са важни, когато всеки от влюбените се грижи за другия и върши своята част от „работата“. Опитайте позицията „паяк“: първо седнете на леглото, обърнати един към друг, мъж ви прегръща с краката. Бавно лягате на гърба си, а след това партньорът ви може да направи същото или да останете седнала – в зависимост от това кой ъгъл на проникване и двамата ви харесват най-добре.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември): на корема, с белезници
Първо, Скорпионите обичат да оставят място за въображение, а липсата на визуален контакт с мъж ще ви позволи да включите въображението си. Легнете по корем и леко повдигнете дупето си, така че партньорът ви да може да ви влезе отзад. Второ, за трепетите, помолете го да ви постави с белезници на леглото: всеки Скорпион е предизвикан от елемент на играта, така че определено ще ви хареса такъв обрат!

Стрелец (22 ноември – 21 декември): “секретарка”

Стрелецът обича еротични приключения, игри, експерименти, въплъщение на стари фантазии! Когато двамата с любимия си сте на масата, наведете се към хоризонтална повърхност (дори можете да лежите на корема си) и помолете партньора си да ви влезе отзад – все едно сте в офиса, имате офис романтика и само десет минути, за да правите най-горещия секс.

Козирог (22 декември – 19 януари): “кучешки стил”
Козирозите са перфекционисти, които трябва да контролират всеки аспект от живота. Затова ценят възможността да се отпуснат в леглото и „да се предадат на потока“. Изберете позиции, в които партньорът може да доминира, като не ви дава възможност да отразявате и влияете твърде много на процеса, например „кучешки стил“ или мисионерска позиция.

Водолей (20 януари – 18 февруари): на стол, каране на партньор
Отвореност и въображение – това е важното за Водолея в леглото. Имате нужда от емоционален контакт, така че ще ви хареса поза, в която седите в скута на любовника си, погледнете в очите му и той може да гали гърдите ви, леко да надраска гърба или леко да диша във врата ви.

Риби (19 февруари – 20 март): “жабата”
Риби обичат да дават повече, отколкото получават, така че позиция, в която поддържате контрол над ситуацията и може да угоди на любимия човек, е подходяща за вас. Той лежи по гръб, вие се качвате на него и изпъвате краката си напред. Поставете дланите си върху гърдите му или ги сложете на леглото, за да поддържате равновесие и да контролирате скоростта и дълбочината на проникване. https://www.wmj.ru

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST