ОВЕН – Активността в работата ще ви донесе днес отлични резултати, инициативността ви също. Не се страхувайте да приемате предизвикателствата, имате потенциал да се справите и с тях, стига да поискате.

10-те най-привлекателни за мъжете женски типа

ТЕЛЕЦ – Вслушвайте се в интуицията си и следвайте желанията си, те са вашият ориентир днес и е сигурно, че няма да ви подведат. Пътуванията ви ще са успешни.

Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките – супермайки

БЛИЗНАЦИ – Ако все пак сте принудени от обстоятелствата, потиснете раздразнението си и не говорете излишно. Придобивки от различен характер и глътка отдих преди началото на голям проект за някои от вас.

Какво забелязва мъжът на първа среща с жена

РАК – Случващото се днес в голяма степен ще потвърди очакванията ви и подготвеността ви по обсъждани теми ще ви осигури предимство. Позицията ви ще се обсъжда и ще се приема различно, но нека това не ви притеснява.

Мъжете си падат по жени тип “пясъчен часовник”

ЛЪВ – С успех ще решавате финансови, счетоводни, банкови и други въпроси, имащи отношение и към вашите пари. Служебните пътувания ще са от полза и за бъдещите ви начинания.

Формата на пръстите на ръцете издава каква личност сте

ВЕЗНИ – Използвайте опита и познанията си, за да затвърдите постигнатото от вас на работното място, защото е възможно някой друг да се домогва до работата ви. Овладяното ви поведение ще създава усещане за сигурност, поне в онези, които имат очаквания от вас, за това не ги разочаровайте.

10 неща, които не знаете за целувката

ДЕВА – Добре обмислените ви действия ще водят до желани резултати, от вас зависи да превъзмогнете егото си и отстраните пропуските си. Търсещите ще получат подкрепа за включване в нов проект.

Кажете ни формата на веждите си и ние ще ви кажем какви сте! (СНИМКИ)

СКОРПИОН – Ще ви вълнуват въпроси, свързани с имот и е добре преди да предприемете каквито и да било действия в тази посока да си „сверите часовника” с пазара, за да не храните напразни очаквания.

Жените избират мъжете по цвета на очите

CТРЕЛЕЦ – Денят е подходящ за занимания с бизнес, финанси, банки, научни институции и пътувания. Отнесете се с добро чувство към хората, с които общувате и ще си спестите нежелани развития и изненади.

Жените предпочитат целувката пред секса

КОЗИРОГ – Не позволявайте добрите резултати да ви дистанцират от обкръжението ви, останете достъпни и ще срещнете повече съпричастност и разбирателство. Необичайна ситуация ще ви открие път за изява, от която ще се възползвате.

Чантата на жената разкрива каква е в леглото

ВОДОЛЕЙ Това важи и в интимната сфера. Бъдете честни. Това ще ви спести последващи неприятности, и не само на вас.

От какво се боят мъжете по време на полов акт?

РИБИ – Денят е подходящ за уреждане на финансови взаимоотношения, не се притеснявайте да потърсите сметка за парите си. Материални придобивки за вас и дома ви.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
Коментирай