Днес, 9 юни, Луната е в Близнаци. Днес е идеалният ден за голяма сделка, големи финансови инвестиции и пътуване.

♈ Овен

Представителите на тази зодия са свалили самочувствието си до дъното и дори не се опитват да го получат. Къде отидоха увереността и самочувствието? Проблемът на Овните се крие в спуснати ръце, които те по никакъв начин не могат да вдигнат. Не се страхувайте да напуснете зоната си на комфорт и да направите първите стъпки към мечтата си, в противен случай рискувате да останете дълбоко нещастни.

Космически съвет: Бъдете реалисти относно силните си страни.

♉ Телец

Понякога наистина искате да намерите вълшебната лампа на Genie и да си пожелаете три съкровени желания, за да разрешите проблемите си без никакви усилия. Уви, такъв лукс се случва само в приказките, в суровата реалност трябва да спечелите мястото си под слънцето. Спрете да бъдете мързеливи и започнете да работите, независимо колко труден е пътят пред вас.

Космически съвет: Мечтите няма да се сбъднат без вашите усилия.

♊ Близнаци

Твърде много страхове и преживявания преследват представителите на този знак. Толкова ли е тъмен и непредсказуем животът на Близнаци? Може би самият вие го изпълвате с тъжни нотки. Понякога трябва да погледнете на ситуацията от различен ъгъл и да осъзнаете, че всичко не е толкова лошо. Ако продължите да се смятате за безпомощен, никога няма да излезете от блатото на съмненията и безпокойството.

Космически съвет: Научете се да гледате на живота по-просто.

♋ Рак

Напоследък съдбата сякаш игнорира съществуването ви, което ви ядоса на целия свят. Разбира се, на вашата улица определено ще има празник, но не е достатъчно да седнете и да чакате промени. Ако чувствате, че в живота е настъпила черна ивица, тогава не бива да се примирявате със съдбата, подготвена за вас. Не се страхувайте да завиете по непознат път, може да се окаже, че това е пряк път за постигане на целта ви.

Космически съвет: Вярвайте в себе си и продължете напред.

♌ Лъв

Изглежда, че винаги чувствените и разбиращи Лъвове се скриха под маската на гордостта и играха в нов образ. Знаете колко е трудно да задържите в себе си целия гняв и негодувание към другите. В същото време изваждането на негатива върху другите е последното нещо. Опитайте се да се освободите от горчивината и да спрете да се борите с принципите си. Има твърде много интересни неща в света, за да се заключите.

Космически съвет: Никога не е късно да простиш и да обичаш.

♍ Дева

Никой не ви разбира толкова добре, колкото хората, които са дълбоко влюбени. Сърцето избухва от нахлуващата наслада, а пеперудите в стомаха са изградили цяла цивилизация. Един страх и страх от отхвърляне ви пречат да се предадете на полета на усещанията. Откъде дойде несигурността на Дев? Причината се крие в миналото. Разберете, че чакането на удар от близките ви само ви забавя, лишавайки ви от моменти на щастие.

Космически съвет: Любовта е най-голямата ви сила.

♎ Везни

Някой, който и вие определено сте свикнали да живеете по график. Веднъж дните на Везните престанаха да се различават един от друг и изглежда, че изобщо не са против това подравняване. Щастлив ли си в такъв цикличен ритъм? Отговорът не закъснява. Време е да преосмислите ежедневните си дейности. Ако сте свикнали да правите едно и също нещо ден след ден, това изобщо не показва удовлетворение от живота ви.

Космически съвет: Животът лети покрай вас.

♏ Скорпион

И откъде Скорпионите са натрупали толкова ярост? Постоянно държите „ужилването” си наготово и се стремите да нараните някого. Няма нужда да търсите причината за неуспехите в другите, това ще влоши ситуацията. Ако животът е станал мрачен, тогава на първо място вината е във вас. Опитайте се да преосмислите поведението си, никой не иска да се занимава с “токсични” хора.

Космически съвет: Бъдете по-добри и светът ще достигне до вас.

♐ Стрелец

В чантата на Стрелец става студено от ходещия вятър, който отеква по стените. Защо толкова оскъден бюджет за представителите на тази зодия? Просто е – следват желанията си. Да обичаш себе си и да изпълняваш „списъци с желания“ е наистина добре, но понякога трябва да мислиш за бъдещето. Научете се да използвате парите, в противен случай бедността ще ви застигне много бързо.

Космически съвет: разпределете ресурсите си разумно.

♑ Козирог

Някой явно е решил да те върти около пръста си. Пазете се от изключително изгодни оферти и разгледайте по-отблизо социалния си кръг. Днес повече от всякога е актуален изразът за безплатно сирене и капан за мишки, в който искат да примамят наивните Козирози. Слушайте интуицията си и не вземайте прибързани решения, тогава няма да попаднете на ничия стръв.

Космически съвет: Пазете се от предателство и лъжи.

♒ Водолей

Понякога искате да угодите на всички наведнъж, разкъсани между два огъня. Уви, в такива случаи трябва да се грижите само за комфорта си, за който Водолеите отдавна са забравили. Опитвайки се да направите всички „добри“, вие организирате „лоши“ за себе си и спокойно си затваряте очите за това. Така или иначе никой няма да оцени тези усилия, с такова темпо рискувате да спечелите емоционално изгаряне. Звездите ви съветват да преосмислите приоритетите си.

Космически съвет: Не губете жизнената си енергия напразно.

♊ Риби

Приятелите, семейството и работата са страхотни, но понякога трябва да мислите за хобита. Рибите имат нужда от креативност, тя ги зарежда и зарежда с енергия. Прекарали сте твърде много време за ежедневни неща, напълно забравяйки за малките удоволствия. Правете това, което обичате и се абстрахирайте от целия свят за кратък период от време. Това ще ви помогне да се разтърсите и да се освободите от тъжните мисли.

Космически съвет: Време е да отделите време за себе си.

ВИЖТЕ ОЩЕ ЛЮБОПИТНО НА ТЕМА БЛИЗНАЦИ

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА