Днес, 9 юли, растяща Луна в Скорпион. Денят се очаква да е доста спокоен. В такъв ден е добре да сте креативни, както и да усвоявате нова информация.

♈ Овен

Изглежда, че сте направили много пари тази седмица. Не забравяйте, че вашето самочувствие не се определя от вашата продуктивност. Това ще ви помогне да направите пауза, да подредите нещата в списъка си със задачи.

Космически съвет: Направете си почивка.

♉ Телец

Ако искате да продължите напред, ще трябва да поемете инициативата. Актуализирайте автобиографията си, намерете опреснителни курсове или поне гледайте видеоклип за нещо ново. Направете съзнателни усилия да се рекламирате и да се свържете с потенциални работодатели.

Космически съвет: Добър ден за търсене на нова работа.

♊ Близнаци

Нашето самочувствие обикновено зависи от това колко правим. Помагал ли си на другите толкова много, че да се чувстваш безсилен? Намерете баланса между това колко давате на себе си и колко давате на другите. Границите също са начин да се грижите за себе си.

Космически съвет: Намерете баланс между себе си и другите хора.

♋ Рак

Сега сте точно в точката, към която сте се стремили. Отделете малко време, за да видите красотата, която ви заобикаля. Като се откажете от постоянната нужда да сте някъде или да постигнете нещо, можете да намерите спокойствие в настоящия момент.

Космически съвет: Вие сте на прав път.

♌ Лъв

Отделяли ли сте някога момент, за да погледнете с любов великолепното създание, което ви гледа от огледалото? Ако вчера сте прекарали време със себе си, опитвайки се да видите нещо в душата си, тогава днес трябва малко да се погрижите за себе си.

Космически съвет: грижете се за себе си.

♍ Дева

Вие сте на кръстопът, вижте новите пътища, които се отварят пред вас. Изборът на предвидим път е най-лесният изход. Но това няма да доведе до растеж. Предизвикайте себе си да прегърнете неизвестното.

Космически съвет: Време е да намерите нов път.

♎ Везни

Претегляте думите си, като внимавате да не нараните чувствата на другите. Днес звездите ви съветват да промените малко подхода си. Слушайте какво казва вашият вътрешен глас, а не другите. И кажете на другите това, което мислите, а не това, което искат да чуят.

Космически съвет: Кажете истината и не се извинявайте.

♏ Скорпион

Ами ако целият свят е сцена и всички сме просто актьори, наети да играят роля? Участвайте в продукцията, изиграйте героя си по начин, по който никой друг не би го направил. Има шанс по време на играта да намерите своя сценичен партньор.

Космически съвет: Включете се в голямата игра.

♐ Стрелец

Да се ​​научите да казвате „не“ е трудно, но трябва. Хванати сте в постоянна имитация на дейност, притиснали сте се в ъгъла. Създадохте условия постоянно да сте „заети“, за да не се занимавате с неспокойствие в душата си. В резултат на това рутината ви поглъща и трябва да се научите да отрязвате излишното, за да не затънете завинаги в това блато.

Космически съвет: Научете се да казвате „не“.

♑ Козирог

Сега е силно препоръчително да преминете към икономичен режим. Това се отнася както за покупките, така и за вътрешните ресурси. Независимо дали планирате да актуализирате гардероба си или да организирате парти в края на месеца, не забравяйте да отделите бюджет за това. Ако си организирате среща с приятели, уверете се, че никой не се възползва от вас.

Космически съвет: пестете енергия.

♒ Водолей

Звездите насочват вниманието ви към вътрешния конфликт между това, което сте, и това, което се очаква да бъдете. Позволете си да се откажете от тези очаквания. Няма да подведете никого, позволете си да бъдете егоисти.

Космически съвет: Зарежете очакванията.

♊ Риби

Сърцето ви е разбито от онези, за които сте вярвали, че ще останат в живота ви завинаги. Мина достатъчно време, за да се успокоиш и да се примириш със случилото се. Сега искате нови усещания: магия, фойерверки, пеперуди в стомаха. Спрете да се обвинявате за случилото се в миналото и се оставете да се насладите на прекрасните чувства на любовта.

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

 

Космически съвет: Спри да се извиняваш за това кой си.