ОВЕН – Правете всичко онова, което ви е по сърце и резултатите ще ви радват. Също така не отказвайте помощ, бъдете сигурни, че ще се справите и с това.

ТЕЛЕЦ – Денят е удачен за финансови начинания, както и за всякаква друга активност, която може да ви донесе печалба. От важност за добрия изход на делата ви е да контролирате мислите си.

Най-скъпата тоалетна е от 3 тона чисто злато

БЛИЗНАЦИ – С колеги ще обсъждате конкретни детайли по работен проект или нововъзникнали задачи. Ще откриете нови неща, с които предстои да се запознаете отблизо, а също и да ги приложите на практика.

РАК – Успешно договаряне ще постави началото на бъдещ проект, който може да е свързан с нова работа, добро сътрудничество или в личен план. Не се жалете и работете за разкриване на способностите си, ще бъдете оценени

Кога е най-добре да пием кафе

ЛЪВ – Романтична среща ще ви направи щастливи, преоткривайки любимия си човек. Ако връзката ви е и професионална, очакват ви нови предизвикателства.

ДЕВА – Щадете здравето си и по-малко се натоварвайте. Вероятността от простуди е голяма, за това не стойте дълго  на открито, и приемайте повече течности и витамини.

Златни татуировки сменят традиционните бижута

ВЕЗНИ – Съобразете излизанията си с времето и не се насилвайте. Щадете здравето си и не омаловажавайте симптомите на настинка и грип.

СКОРПИОН – Съобразете програмата си с хората, с които сте обвързани служебно или в друг план, и без излишна суета работете по задачите си днес. Въздържайте се от излишни коментари и се съсредоточете върху важните неща.

Родопчанин отглежда най-скъпата подправка в света

СТРЕЛЕЦ – С участието си в предстоящ проект ще получите възможност за професионална и творческа изява. Добрите ви контакти ще повлияят на нечие решение във ваша полза.

КОЗИРОГ – Делата, в които днес влагате мисъл и желание ще ви носят успехи. Насочете енергията в подкрепа на добрите си намерения, стига те да не са в противоречие с общоприетите норми.

Най-скъпите хотелски стаи в света

ВОДОЛЕЙ – От опит знаете, че може да си спестите разочарованията, ако разчитате повече на себе си, отколкото на друг. В тази връзка е добре да преразгледате отношенията си към онези, които не отговарят на разбиранията ви за партньорство.

РИБИ – На делови и други срещи ще разисквате възможности за развитие на идеите си, за това бъдете подготвени. Няма да липсват задачи, които не са по вкуса ви, но трябва да ги приключите.

Shakira & J. Lo’s FULL Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show

loading...