ОВЕН – Променени обстоятелства от административен характер могат да забавят придвижване на делови и лични задачи, но в крайна сметка ще постигнете целите си. С находчиви решения ще излезете от ситуацията, но не пропускайте да благодарите на онези, които ви подадат ръка.

ТЕЛЕЦ – Постигнатото днес ще тласне развитията покрай вас в положителна посока. Съобразявайки се с обстоятелствата, ще имате срещи с подходящите хора за бъдещи, съвместни действия, а също и за личните ви дела.

Как с френска целувка жените определят дали мъжът е годен за баща

БЛИЗНАЦИ – С повече вяра в силите си ще следвате събитията, част от които ще бъдат във ваш интерес. Търсещите работа ще имат повече шансове днес, но не чакайте друг да се погрижи за вас, вземете нещата в свои ръце.

РАК – Отнесете се към чуждите недостатъци великодушно, като се стремите да отстраните своите, така ще спечелите симпатиите на обкръжението си.

НАЙ-ОПАСНИТЕ ПОРОДИ КОТКИ

ЛЪВ – В много отношения разсъжденията ви са верни, но за да успявате, освен анализи са нужни и действия. Разпределете задачите върху сътрудниците си, не се ангажирайте с всичко сами.

ДЕВА – Финансови придобивки ще ви позволят да помислите за подобрения в дома, за пътувания и отдих. Във всички случаи използвайте енергията си разумно, бъдете предпазливи и внимателни във всичко.

Нимфоманията е болест без лек

ВЕЗНИ – Пасивността е противопоказна, но и не издевателствайте над себе си. Завършете всичко започнато, но щадете нервите и не се преуморявайте. С приема на по-лека храна ще разтоварите организма и ще се чувствате по-комфортно.

СКОРПИОН – Всичко, което ви прави неспокойни и не носи удовлетворение у вас ще ви мобилизира да го промените. Направите ли го, това ще е най-големият ви успех. Около себе си ще имате хора, които да ви подкрепят, но инициативата трябва да бъде ваша.

10 признака, които определят мъдрата жена

СТРЕЛЕЦ – По много причини ще повишите активността си днес, с което ще влезете в хармония с енергетиката на деня. Мотивирани сте да работите за по-добрата си професионална реализация, освен заради нуждата си от средства.

КОЗИРОГ – Къде с повече, къде с по-малка активност ще следвате задълженията си. Текущите промени на работното място и в дома ще ви създават по-малко напрежение, може би защото вече имате опит в подобни развития.

8 признака издават жената, която изневерява

ВОДОЛЕЙ – По много причини, най-вече служебни и по-малко лични, ще дадете приоритет на професионалните си задачи, оставайки околните да се погрижат сами за себе си.

РИБИ – Не подминавайте без внимание приятелски съвет, ако сте прозорливи, ще откриете важни за себе си неща. Други от вас ще решат в своя полза имотен въпрос, или ще се представят добре на интервю за работа.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 

loading...