Овен

Чувствайте се свободни да поемете всичко ново, да експериментирате, да рискувате, да хванете адреналин. Сега на първо място нищо не бива да ви отегчава. Ако можете да се развеселите, вземете доза вдъхновение, която е достатъчна за дълго време.

Телец

Можете да бъдете пленени от илюзии, така че не трябва да се доверявате на вашите предположения. Преди да направите някакви заключения, е много важно да проучите подробно ситуацията и да проверите всичко. В противен случай ще се окажете в неудобно положение.

Близнаци

Ще можете да откриете в себе си нови способности, за които преди не сте подозирали. Дори нещата, от които се страхувате, ще ви бъдат дадени с лекота. Плановете ще трябва да бъдат коригирани отново, но това няма да ви разстрои твърде много, защото приключенията предстоят!

Рак

Неочакваните новини могат да ви накарат да изоставите планираните си дела. Пазете спокойствие и разсъждавайте разумно. Нещата, които сега не могат да бъдат завършени, няма да избягат от вас. Вероятно получаване на оферта за интересно сътрудничество.

Лъв

Спрете да разменяте дреболии. Не бива да вземате само това, което дават, струва си да поискате точно онези награди, които заслужавате. И което вие сами искате да получите. И малките подаръци от шефове и познати трябва да бъдат изпратени колкото може по-далеч.

Дева

Вашата привлекателност ще бъде в най-добрия случай, това ще помогне да замъгли очите на много приятели и да се справи с някои проблеми. Но не забравяйте, че един чар няма да стигне далеч. Скоро аурата ви ще се върне в предишния си вид и ще трябва да мислите с главата си.

Везни

Много се притеснявате за някакъв бизнес. Но си струва да се отпуснете, защото ще завърши успешно. Но не и без вашите усилия. Работете и се развивайте, тогава можете не само да постигнете това, което искате, но и да получите изключително полезен опит и знания.

Скорпион

За вас този ден може да стане стресиращ. Лесно ще се дразните и ядосате на малките неща. Не бива да се позволява на отрицателните вълни да развалят настроението, както на вас, така и на вашите близки. Ако се поддадете на импулси, можете да обидите някого.

Стрелец

Колкото по-смело действате, толкова по-хладен ще бъде вашият резултат. Не се страхувайте от неуспехи, стремете се напред, поемете нови задачи. Въпреки че сега ви се струва, че не сте готови за нещо, вашата реалност е във вашите ръце.

Козирог

Ще успеете в почти всичко, независимо какво. Използвайте това време, за да се занимавате с важни за вас въпроси. Положителните вибрации ще ви поддържат в добра форма до вечерта, действайте по-смело.

Водолей

Трябва да набирате сила и да бъдете по-смели. Това важи особено за сърдечните дела. Действайте по-решително, това не само ще ви помогне да се отървете от страха от провал, но и ще привлече вниманието на противоположния пол към вас. Привличат се силни хора.

Риби

Очакват ви неприятни разговори, които вероятно ще доведат до кавги и конфликти. Не се опитвайте да убедите онези, които категорично не подкрепят вашата гледна точка. Бъдете по-мъдри и не се опитвайте да превъзпитавате никого.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

NIENNA JADE

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...