ОВЕН – Ще изхабите енергията си, ако не спрете навреме и задълбочите конфликта си с онези, които не споделят мислите и целите ви. В същото време няма да останете безучастни към хора от обкръжението ви.
ТЕЛЕЦ – Поставяйте си изпълними задачи, като не пренебрегвате подкрепата на околните, за да ви е по-леко и се възползвате от даденостите на деня. Контролирайте мислите си и не се задълбочавайте в тревогите си.
БЛИЗНАЦИ – Жестът ви ще се оцени и направи доволни онези, за които е предназначен. Денят ви ще бъде успешен и за всяка друга дейност, с която се заемете днес, за това бъдете активни и ще напредват
РАК – В практическите си занимания с успех ще прилагате наученото и то ще се отрази не само на финансите ви, но и на всичко останало. Търсете мнението и на близките си в решаване на семейните въпроси, за да е по-лесно изпълнението им.
ЛЪВ – Сърцато и практично ще съчетавате полезното с приятното, срещайки се с повече хора днес. С част от новите познанства ще продължите връзката си и занапред, сътрудничейки си по интересуващи ви въпроси или в чисто приятелски план.
ДЕВА – Категорично ще застанете зад интересите на хора, свързани с вас и с действията си ще ги насърчите към обща работа, проект или друга изява.
ВЕЗНИ – Избягвайте конфликтите днес и търсете сътрудничеството на хора, с които споделяте общи интереси. Изпълнението на обща задача ще ви ентусиазира и занапред да работите заедно, оставайки доволни от свършеното.
СКОРПИОН – В обща работа или сред обкръжението си ще се отличавате с компетентност и опит, но не парадирайте с това. Останете достъпни, сговорчиви и ще се радвате на добър прием от всички.
СТРЕЛЕЦ – Изразете уважението си към колегите и хората от обкръжението ви, ако търсите подкрепата им, но и не само в този случай. В подходящо настроение ще организирате срещи, срокове и други благоприятни за бизнеса ви развития.
КОЗИРОГ – Искреното ви поведение и проявено внимание към проблемите на околните ви носи благоразположението им, от което и вие на свой ред ще се възползвате.
ВОДОЛЕЙ – Погрижете се за атмосферата, която създавате около себе си, и ако търсите развитие на професионален въпрос или по друга тема, непременно бъдете по-ведри и се усмихвайте.
РИБИ – Ще се радвате на добри развития както на работното място, така и по въпроси, които ви интересуват. Верни на себе си, ще следвате логиката, но бъдете по-деликатни, за да не отегчите с безпокойството си околните.

Malena – Ennio Morricone

Best Elegant Italian Love Songs Melodies – Il Padrino Collection

История одной любви.Твои зелёные глаза .Band ODESSA

 

loading...