ОВЕН – За едни от вас те са свързани с бизнеса, за други в личен план, но във всички случаи ще се чувствате приятно, откривайки за себе си нови хоризонти.

Хороскоп за ученици и студенти по зодиакални знаци

ТЕЛЕЦ – Нуждата ви от чист въздух и свежи емоции ще ви отведе на място, където ще се дистанцирате от дразнители и неприятни хора.

ЗОДИИТЕ: КОЛКО Е ГОЛЯМА НАЙ-ГОЛЯМАТА КИФЛА?

БЛИЗНАЦИ – Липсва ви сериозен проблем и очевидно няма за какво да се тревожите днес. Никакви неприятни изненади не ви очакват, напротив, открива ви се шанс за промяна.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИТЕ /ВИДЕО/

РАК – Така организирайте делата си днес, че да ви стигне времето за всичко, което предвиждате. Освободете се от притесненията си и мислете за предстоящата си изява.

Зодиите на домашните любимци

ЛЪВ – Реална възможност да видите реализирана своя мечта. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия.

Какво е казал Господ на всяка зодия?

ДЕВА – Работата ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високият си дух за победа.

ВЕЗНИ – Други от вас ще търсят работа, което ще ги навежда на мисли за свой бизнес. Бъдете внимателни към здравословните си неразположения.

Най-гордите зодиакални знаци

СКОРПИОН – Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Изгодите, които ще извлечете значително ще улеснят бъдещето ви (най-вече материалното им изражение).

НАЙ-КРАСИВИТЕ ЗОДИИ – ПО МНЕНИЕТО НА АСТРОЛОЗИТЕ

СТРЕЛЕЦ – Заниманията ви с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето ви. Ще възникват пречки за преодоляване. Стойте настрана от каквито и да било конфликти.

Как флиртуват различните зодии? /ВИДЕО/

КОЗИРОГ – Изненадите днес са твърде много дори и за вас. Най-хубавото е че всички те ви носят радост и добро настроение.

Кои са най-креативни в зодиака?

ВОДОЛЕЙ – Получена навреме финансова подкрепа ще ви помогне да решите свой проблем. Застъпничеството на други хора ви кара да се замислите дали давате достатъчно от себе си.

Според зодията: Какъв партньор ви подхожда

РИБИ – Верните ви оценки и предвиждания, които се сбъдват ще ви направят известни. Работете за популяризация на нещата, които са от значение за повече хора.

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”
 2. ДОБРУДЖАНЦИ
 3. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 4. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 5. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 6. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 7. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 8. БЪЛГАРИТЕ
 9. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Leanna Bartlett
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Rihanna, Ed Sheeran, Katy Perry, Maroon 5, Bruno mars, Charlie Puth, Sam Smith Pop Hits 2020
loading...