ОВЕН – Смело ще работите за ускоряване на нещата, които зависят от вас в интерес на работата, бизнеса и живота ви. Времето може да провокира у вас здравословни неразположения.

ТЕЛЕЦ – Динамично ще преминете през днешния ден, и ако успеете да овладеете енергията си, ще постигнете чудеса. Ще се благоприятства всяко начало, имащо хуманна насоченост.

БЛИЗНАЦИ – Ще се преборите с егото си, ако покажете и се стремите към повече толерантност в отношенията си с околните. По-добре е да замълчите и да направите компромис.

РАК – Ще подобрите формата си, ако се погрижите за отдиха си. Заради повишената си чувствителност избягвайте дразнителите и по-често търсете компанията на хората, които обичате.

ЛЪВ – По-малко се вълнувайте и не се оставяйте да бъдете въвлечени в съмнителни начинания. Всичко това се отразява на здравето ви, но с отрицателен знак. Мислете позитивно.

ДЕВА – Работа, бизнес, пътувания, финанси. Това са част от нещата, които ще ви вълнуват днес. Нищо няма да се случва случайно, за всичко сте се погрижили и подготвили.

ВЕЗНИ – Пазете силите си и не предприемайте излишни инициативи, водещи единствено до натоварване. Можете да свършите навреме и без излишен разход на време и енергия.

СКОРПИОН – Не очаквайте днес да свършите всичко, което има за свършване. По-добре запазете спокойствие, не се претоварвайте и живейте подредено. Противопоказни са пререкания.

СТРЕЛЕЦ – Ще отделите повече време за себе си и по-малко на другите. И това ще ви спаси от нежелани конфликти. В семейството ще обсъждате предстоящи задачи.

КОЗИРОГ – Споделените проблеми и грижи ще облекчат товара и направят деня ви по-лек и приятен. Ще намерите решение на интересуващ ви въпрос, без да изпадате в крайности.

  • ИЗТОЧЕН ХОРОСКОП – С КАКВО Е ПРИВЛЕКАТЕЛНА ВСЯКА ЖЕНА СПОРЕД ГОДИНАТА СИ НА РАЖДАНЕ

ВОДОЛЕЙ – Използвайте деня за самостоятелни занимания, като посветите времето си на само подготовка и повишаване на квалификацията си. Това безспорно ще ви се отрази добре.

РИБИ – Приключете започнатото и по-малко се вълнувайте от мнението на другите. Така ще си спестите притеснения. Промяната при някои ще се отрази по-скоро от очакваното.

  • Snowy White – Midnight Blues
loading...