Овен

Днес е чудесен ден да се потопите в самия епицентър на случващите се събития и да си вземете парче по-дебело. Нищо и никой не може да ви спре, ако сте хвърлили око на нещо. Не забравяйте обаче, че състезателите на практика ви дишат в гърба. Не можете да се страхувате от тези, които обикновено ви оказват натиск – днес те няма да могат да окажат никакво влияние върху вас. Знаете стойността си и сте готови на всичко. Не можеш да бъдеш спрян!

Цвете за мирисане според зодията

Телец

Връзките, започнали наскоро, са все по-пристрастяващи, но внимавайте. Ако нищо не се промени, рискувате да загубите индивидуалността си, а това не е много добре. Забавете хода на събитията. Това изобщо не означава, че трябва напълно да изоставите човека, когото харесвате, но все пак си струва да прекарате известно време насаме със себе си и мислите си. Като разбирате напълно чувствата си, можете да изградите силна и здрава връзка.

От коя зодия са държавите

Близнаци

Днес ще научите малко информация, която може да се превърне в значителен проблем за някой от вашите близки. Ще се изправите пред дилема: кажете му каквото знаете или може би не трябва? Можете ли да смажете всичките му надежди? Или да оставите всичко да върви по своя път и след това да се преструвате, че не знаете нищо, когато тайната стане ясна? По-добре е да разкажете за това, което знаете, но го правете възможно най-меко. Лошите новини винаги се чуват най-добре от приятели.

Флирт според зодията – как го правят мъжете

Рак

Ако имате въпроси или съмнения относно това, върху което работите, не се страхувайте да потърсите съвет. Да попитате някой, който знае, е най-добрият начин да получите необходимата информация. Сега не е време за срамежливост – това ще ви попречи да разберете всички нюанси. Не отговаряйте на хора, които се опитват да ви сплашат. Трябва да сте по-упорити.

Коя е вашата зодия според тракийския хороскоп?

Лъв

Сближаването с друг човек днес ще ви донесе невероятно удовлетворение, но също така може да повлияе негативно на чувството ви за независимост. Това е напълно естествена дилема, която трябва да сте наясно, а не проблем, от който трябва да бягате. Преминавате през прекрасен преход в живота си и това е благоприятен ден да намерите баланс между живота, който сте водили, и този, който ще живеете, като си партнирате с някого.

От какво се възбуждат различните зодии?

Дева

Добрите обноски са от съществено значение, но даването на нещо на другите безплатно не е много добро. Внимавайте да давате твърде много на други хора, само за да бъдете добри в техните очи. Ако разпределите ресурсите си твърде щедро, ще останете без нищо. Още повече, че околните ще са прекалено запалени по собствените си дела и няма да пропуснат да се възползват от вас. Трудно ви е да откажете на някого, затова се опитайте дори да не предлагате помощта си.

Коя зодия е обречена на слава?

Везни

Ако трябва да останете насаме с човек, който ви плаши, трябва да предприемете тази стъпка без колебание. Независимо дали е вашият шеф или някоя знаменитост, трябва да се възползвате от възможността на всяка цена. Влезте във всяка врата, която се отвори пред вас, а какво ще правите, след като прекрачите прага, можете да решите на място.

Зодиите: Как разбираш, че са влюбени?

Скорпион

Ако се опитвате да се сближите с някого, когото харесвате, не забравяйте, че романтиката трябва да е забавна. Дори ако сърцето ви започне да танцува степ, когато сте насаме с този човек, не губете нервите си. Освен това днес е идеален за първата стъпка, така че се успокойте и отпуснете. Можете да стигнете много по-далеч, ако не изпадате в крайности. Същата стратегия се прилага за всеки аспект от живота ви. Така че, ако ви предстои труден разговор, не очаквайте най-лошото.

Сексуалните фетиши на отделните зодиакални знаци

Стрелец

Днешният ден ще бъде пълен с прости радости, които ще ви напомнят колко прекрасен може да бъде животът. Всичко, от което се нуждаете в момента, е чаша вкусно ароматно кафе и удобен стол, в който можете удобно да четете книга. Или може би имате нужда от усмивка на непознат, който върви към вас, или от весел детски смях? Прекарвайте повече време с хора, които означават много в живота ви – те ще ви дадат много незабравими преживявания.

Как целуват мъжете от 12-те зодии

Козирог

Прекарайте днешния ден, изследвайки творческата си страна. Музиката може да ви помогне с това. Вземете обувките си и се отправете към нов клуб или просто пуснете любимата си песен и оставете рок звездата във вас да се развихри. Във всеки случай доза хубава музика ще успокои ума ви и ще ви вдъхнови за нови постижения. Освен това можете да отидете на концерт, да си купите нов диск или просто да се отпуснете с MP3 плейър. Днес ще бъде прекрасен ден, който ще даде нов ритъм на живота ви.

Диета под знака на Зодиака

Водолей

Изглежда опитите ви да привлечете нечие внимание са били неуспешни. Така че е време да продължим. Колкото повече енергия изразходвате за онези, които не ви отвръщат, толкова по-малка е възможността да се срещате с нови хора. Целта на живота ви не трябва да бъде някой да ви забелязва. Мислете повече за това как да се харесате на себе си, а не на някой друг.

Според датата на раждане и любовните предпочитания!

Риби

Ако не можете да разберете какво мисли някой човек за вас, тогава е време да се обърнете към експерт, който разбира хората по-добре от вас. Помолете го да бъде “преводач”. Неговите знания ще бъдат безценни и ще ви помогнат да разберете нечии двусмислени думи. Уверете се обаче, че вие ​​сте главният герой. Не позволявайте на някой да дърпа одеялото върху вас и да общува с интересен човек вместо вас.

Каква сте в любовната игра според зодията

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА