ОВЕН – Среща с приятели ще подобри настроението ви. Професионални ангажименти при други ще им позволяват да покажат овладяно търпение и способност за работа в екип.

ТЕЛЕЦ – Въпреки умората си ще се посветите на служебните задачи, останали нерешени през седмицата. Не се дразнете, ако възникнат недоразумения в отношенията ви.

БЛИЗНАЦИ – Днес пътуванията ще ви носят по-добри възможности във финансовата сфера. Разнообразете интересите си. Ще се радвате на енергия, с която можете да постигнете всяка цел.

РАК – Днес ще се радвате на добри изненади или ще се сблъскате с непредвидени придобивки. Освободете се от вътрешното си напрежение и гледайте по-оптимистично на деня.

ЛЪВ – Използвайте умението си, за да подредите нещата, които считате за важни в ежедневието си. Включете и близките си в изпълнение на част от задачите, ако това ще ви облекчи.

ДЕВА – Настроението ви ще е добро, делата ви се подреждат според вашите очаквания. Скоро ще имате хубави поводи за празнуване. Присъствието ви ще изглади недоразуменията в семейството.

ВЕЗНИ – Разговорите ви с близък за вас човек ще му помогнат да преодолее тревогите си и да подобри самочувствието си. Други от вас ще пътуват за развлечение или във връзка със служебни дела.

СКОРПИОН – Ентусиазирано ще се посветите на новите си начинания и без да губите време ще стигнете до първите добри резултати. Прагматичното ви мислене ще ви насочи към подходящите хора.

СТРЕЛЕЦ – Захванете се с по-малко задачи днес. Нямате полза от разпиляване, което освен, че е ненужно и хаби силите ви. Интересно запознанство ще ви носи предимства в работата.

КОЗИРОГ – Не показвайте умората и раздразнението си към колегите, бъдете вежливи и готови за взаимопомощ. С прецизните си действия ще улесните изпълнението на важна за вас задача.

ВОДОЛЕЙ – Радостни вълнения ще ви разтоварят от грижите и ще направят деня ви хубав. Ако може да отмените ангажиментите си, го направете, за да сте заедно с хората, които най-много обичате.

РИБИ – С вярва в доброто и оптимистично настроени за бъдещето си, ще изживеете пълноценно деня си, занимавайки се с приятни неща. Отношенията с близките ви са повече от всякога добри.

Crazy Lixx – “Wild Child” (Official Music Video)

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ПОЛИТИЧЕСКИ ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт

 1. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Top 50 SHAZAM❄️Лучшая Музыка 2020❄️Зарубежные песни Хиты