ОВЕН – В професионален план ще акцентирате вниманието си върху проект или задача, работата по които е съпътствана от трудности, но имате финансови обвързвания, които не ви позволяват да се откажете.

ТЕЛЕЦ – Успехите ви днес ще са свързани главно с изпълнение на краткосрочните ви задачи, чиято реализация е в ход. Ако ви измъчват притеснения и финансови нужди, не се оставяйте на тревогите си.

Кажи ми какъв почерк имаш, за да ти кажа какъв си!

БЛИЗНАЦИ – Професионални, бизнес, и лични ангажименти ще направят деня ви по-забързан и с напрежение, но има решение. Всичко ще зависи от вас, добрата организация и хубави взаимоотношения пораждат добри очаквания и обратното.

РАК – В семейството ще изчистите спорен въпрос, давайки път на добрите перспективи. Споделената любов е стимул за вас, но ако не е така, не го превръщайте в драма. Търсете подходящия човек.

Женските грешки, които провалят връзката

ЛЪВ – Здравословен проблем ще отшуми и направи по-енергични. Денят е подходящ за финансови и други сделки, и постигане на споразумения.

ДЕВА – Нова информация ще ви подтикне към действия в печеливша посока. Денят е подходящ за изява на уменията ви, за бизнес и финансови операции.

Мъжките навици, които вбесяват жените

ВЕЗНИ – На работното място ще обсъждате въпроси, свързани с текущите задачи и нововъведения, за които следва да се подготвите. Съвсем заслужено ще се ползвате от предимствата, носещи ви изграденото доверие и авторитет ви на професионалисти, който дори и опонентите ви не подлагат на съмнение.

СКОРПИОН – Отнесете се с внимание към здравословните си неразположения, както и към човека, чиито грижи към вас не се влияят от настроенията ви.

Кога жената се чувства най-красива и желана

CТРЕЛЕЦ – Проявете упорство и работете над задачите си, за да ги приключите в срок и според условията. Това ще затвърди позициите ви пред някого и ще ви осигури нови поръчки.

КОЗИРОГ – Бъдете деликатни към онези, които видимо проявяват интерес към вас и не придавайте значение на забележките им, най-често са основателни. Добри бизнес – реализации, финансови придобивки и подкрепа.

Най-честите митове за зачеването

ВОДОЛЕЙ – Бъдете отговорни за поведението си и в същото време не изпадайте в дребнавости, за да не изгубите интереса към себе си. Добрите думи се помнят, наблегнете на това днес и ще останете приятно изненадани от отношението към вас.

РИБИ – Свързвани сте с дълготрайна или роднинска връзка, което не може да се пренебрегне. По-важно е, че ще останете доволни от себе си и преживяното, за това вложете въображение, творчество и повече хубаво настроение.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА