ОВЕН – С доброто си отношение към някого ще скъсите дистанцията помежду ви. Мечтата ви за едно пътуване не е неосъществима, стига да я превърнете в свой приоритет.

ТЕЛЕЦ – Пътуванията ще са както служебни, така и свързани с почивката ви. Трайно ще придобиете нагласа да търсите по-доброто за себе си и близките ви, защото го заслужавате.

Лютите чушки повишават либидото на жените

БЛИЗНАЦИ – Затруднения от финансов характер и други, немаловажни въпроси ще ви създават повече напрежение днес. Това ще ви подтикне към по-голяма активност в търсене на изход.

РАК – Ясно съзнавайки ситуацията около вас, ще повишите активността си, за да сте актуални във всичко, с което се занимавате. В тази връзка ще подобрите организацията си на работа.

Да се предпазим от баналните женски заболявания

ЛЪВ – Имате реален поглед върху развитията около вас, от което оптимизма ви не расте. Но и няма да останете безучастни, прагматично ще се включите в тях, извличайки повече за себе си.

ДЕВА – Предстои ви да вземете решение, за което ви е нужно време. Професионалната ви подготовка е факт, който ще ви носи доходи. Нова оферта ще ви привлече с перспективите си.

Изборът й на бельо разкрива каква е в леглото

ВЕЗНИ – Осигурете си малко спокойствие днес, за да решите въпросите, които ви притесняват. Стресът оказва влияние на поведението и живота ни, често без да си даваме сметка за това.

СКОРПИОН – Посрещнете деня си с позитивна нагласа и не търсете реванш от хората, които мислят различно. В личните дела ще получите шанс и това ще ви позволи да проявите активността си.

ОЧИ ПЪЛНИ – РЪЦЕ ПРАЗНИ: Фитнес блогърка с пищни форми разби Инстаграм (СНИМКИ 18+)

СТРЕЛЕЦ – С нагласата сте да си почивате и се наслаждавате на хубавото време. Професионални задачи ще отведат други от вас на работното място или в изпълнение на допълнителна заетост.

КОЗИРОГ – Ще приключите с подготовката, а други с изпълнението на събитие, което повишаваше отговорностите ви до сега. Неяснотите отпадат и денят ви ще стане по-спокоен.

Как да избера бански според фигурата си: голям бюст

ВОДОЛЕЙ – Справяйки се с текущите задължения в семейството, няма да пренебрегнете и себе си. Но, най-важното е да останете спокойни и да не потъвате в съпътстващите ви трудности.

РИБИ – С усет за печелившите неща в живота, ще насочите интереса си към онези, които са с добри позиции в обществото. Със силни аргументи ще ги убедите в перспективата на идеите си.

5.07.1946 – Моделиерът Луи Рийъдр за първи път представя бикини

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...