Днес, 8 юли, растяща Луна в Скорпион. Посветете този ден на кариерата си: можете или да получите изгодна оферта, или (поне) успешно да завършите работната седмица, затваряйки всички важни дела.

♈ Овен

Има огромна разлика между действие и имитация на енергична дейност. Бъдете в момента, за да изчистите ума си и да се откажете от необходимостта постоянно да се стремите към нещо. Осъзнаването, че вашето самочувствие не се определя от вашата продуктивност, ще ви помогне да се освободите.

Космически съвет: Живейте в настоящето.

♉ Телец

Чувствата не изчезват просто така. Трябва да станете градинар и да отгледате ново дърво в душата си, като промените пейзажа. Говорете с любим човек или с миналото си. Ще трябва да осъзнаете всичко, което сте потискали в себе си. Вместо да отхвърляте определени емоции като „положителни“ или „отрицателни“, чуйте какво ги причинява.

Космически съвет: Започнете разговор, който сте отлагали дълго време.

♊ Близнаци

Замитайки неприятностите под килима, избягвате много проблеми. Но емоциите, които са се събудили във вас, не изчезват просто така. Те ще продължат да ви преследват през нощта. Те ще продължат да създават безредици. Затова се опитайте да говорите за това, което ви боли най-много.

Космически съвет: Поискайте и ще получите това, което искате.

♋ Рак

Колкото по-близо сме до хората, толкова повече очаквания имаме от тях. Всъщност голяма част от нашето разочарование произтича от факта, че понякога хората, които обичаме, не са в състояние да ни разберат, да ни оценят или да оправдаят очакванията ни.

Космически съвет: Захвърлете предубежденията си.

♌ Лъв

Днес ще срещнете своята сродна душа. И това ще си ти. Опознайте най-съкровените си желания и се насладете на времето с най-близкия човек – себе си.

Космически съвет: обичайте себе си.

♍ Дева

Лошата новина е, че не всеки ще ви разбере. Добрата новина е, че няма значение. Като се освободите от желанието да бъдете одобрени от други хора, ще създадете място в живота си за правилните връзки. На любовния и романтичния фронт това може да е нов скок напред в една връзка.

Космически съвет: Спрете да търсите одобрение от другите.

♎ Везни

Ти даде сърцето си на тези, които не заслужават любов. Доверихте се на тези, които предпочитаха да ви разочароват отново и отново. Заслужаваш повече от друга непълна любов. Заслужаваш да бъдеш с някой, който иска да прекара остатъка от живота ти с теб и да те подкрепя през най-лошите бури.

Космически съвет: Настройте се на живота, който заслужавате.

♏ Скорпион

Вашето тяло не е машина. Вие не сте създадени да правите нещо постоянно. Постоянно се опитвате да постигнете неща, които изглеждат извън обсега ви. Натиснете бутона за пауза. Отделете малко време, за да погледнете красотата и изяществото, които ви заобикалят.

Космически съвет: Оставете нещата на изчакване.

♐ Стрелец

Колко често сте готови да кажете „Не знам“ и „Имам желание да се науча“? Време е за себепознание. Въпреки това, не бързайте да се побирате в кокетна кутия или да залепите етикет върху нея. Включете се в изследване на себе си, което ще продължи целия ви живот.

Космически съвет: Събудете любопитството към истинската си същност.

Козирог

Не всеки човек във вашето обкръжение си заслужава вашето време и енергия. Не всеки заслужава място във вашия свещен кръг. Продължете да изграждате своята крепост и да издигнете ограда от онези хора, които са дошли в живота ви, за да ограбят духовната ви съкровищница.

Космически съвет: Укрепете личните си граници.

♒ Водолей

Може би конфликтът не е толкова във външния свят. Може би във вас се води война. Но откъде започна този конфликт? Защо изпитвате постоянно желание да се съпротивлявате на това, което животът ви предлага? Следете състоянието си, за да откриете корена на вътрешния раздор.

Космически съвет: Избягвайте конфликти.

♊ Риби

Пътуването винаги е отговорът. Нещо ни подсказва, че сте в настроение да тръгнете на път. Дори и най-бюджетното пътуване ще ви отвори нови хоризонти.

Космически съвет: Направете пътуване.