Коалиция ГЕРБ-СДС в Добрич Републиканци за България ПП ГП Българско Лято
Българска Социалистическа Партия Движение за права и свободи

ОВЕН – Днес си отделете достатъчно време да се видите с приятели и да обсъдите някои новини. Сигурно ще ви дадат някои ценни съвети. А вечерта може да ви посетят ненадейно някои близки роднини.

ТЕЛЕЦ – Вероятно ще ви се отворят доста разходи по пазаруване. Не се дразнете от цените на стоките, ако можете. Не изключвайте телефона в къщи, може би ще ви се обадят с интересно бизнес предложение.

БЛИЗНАЦИ – Днес имате шанс да получите призвание, разбира се затова ще ви се наложи да направите някои неща. Каквото точно не е особено важно, по-важното е да се забелязва с невъоръжено око.

РАК – Днес няма да можете напълно да контролирате ситуацията, макар че отстрани ще изглежда точно така. Може би ще ви се наложи да потърсите странична помощ от най-близките си.

И жените кръшкат, но ето как го правят според зодията си

ЛЪВ – Повече от другите знаете да цените всяка оказана ви подкрепа. Това ви дава сили да отвърнете и вие, помагайки според възможностите си. Обърнете внимание на вътрешните си потребности.

ДЕВА – Оценете възможностите и проявете повече активност. Освободете се от притесненията си, очакват ви приятни емоции, ако приемете да сте заедно с човека, който ви вълнува романтично.

Зодиакалните двойки с най-сложни взаимоотношения

ВЕЗНИ – Делово споразумение ще помогне да стабилизирате на този етап финансите си. Естествено работата остава за вас, но това не ви плаши. Свикнали сте да носите повече товар, ще понесете и този.

СКОРПИОН – Придавате голяма значение на нещо, което не впечатлява другите. Перспективите, които съзирате ще ви направят активни. Самочувствието ви е пропорционално на енергията, която имате.

Как зодиите приемат старостта?

СТРЕЛЕЦ – Споделете деня си с хората, които ви обичат и имат нужда от вас. Зарадвайте ги с подаръци и повече внимание, покажете им обичта си. Финансовото ви състояние ще се подобри.

КОЗИРОГ – Амбицията ви за победа на всяка цена може да ви постави в деликатно положение. Бъдете толерантни към онези, които ви обичат, и не пренебрегвайте необмислено загрижеността им към вас.

Как на зодиите им избиват чивиите?

ВОДОЛЕЙ – С бързата си мисъл и навременни действия ще привличате интереса и вниманието на другите върху себе си. Ще се възползват от предложенията ви, а с тях те ще спечелят за себе си пари и слава.

РИБИ – Положителните промени покрай вас са в ход и скоро ще получите потвърждение за това. Успехът е с вас, преценете правилно ситуацията и действайте. Бизнес-идея ще ви завладее.

Всички публикации в pinterest

Mehdi – Heaven’s Rain

loading...